ΣΧΕΣΕΙΣ

Σeξολόγοι σου δείχνουν πως μπορείς να ενδυναμώσεις την σχέση σου

Πρακτικές για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να είστε συνέχεια ερωτευμένοι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Σeξολόγοι σου δείχνουν πως μπορείς να ενδυναμώσεις την σχέση σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Olya Kobruseva στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ζευγάρια περνάνε από διάφορες φάσεις και κάποιες φορές ο έρωτας τους δεν είναι τόσο έντονος. Η σύγχρονη ζωή, τα θέματα του καθενός και άλλα παρόμοια μπορεί να οδηγήσουν τους συντρόφους σε μια απόσταση. Όχι επειδή δεν ενδιαφέρονται για το ταίρι, αλλά επειδή απλώς έχουν κουραστεί από όλα τα υπόλοιπα.

Η τρυφερότητα, είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος έκφρασης σε μια σχέση, καθώς φέρνει πάντα τα μέλη της πιο κοντά, ασχετώς του σeξ. Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν ορισμένοι τρόποι που μπορούν να ενισχύσουν την τρυφερότητα μεταξύ των συντρόφων και να δυναμώσουν την σχέση τους.

Αν σε ενδιαφέρει να τους μάθεις, δεν έχεις παρά να διαβάσεις το παρακάτω κείμενο.

Φιλιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να θεωρείς ότι το φιλί δεν είναι και τόσο σημαντικό και δεν πειράζει να μην το κάνεις συχνά, όμως πρόκειται για μια κίνηση που εκφράζει την τρυφερότητα σου τέλεια, ενώ ένα παθιασμένο φιλί με γλώσσα είναι μια άκρως σeξουαλική κίνηση.

Χάδια

Το να εξερευνείς το σώμα ενός άλλου ανθρώπου με τα χέρια, μπορεί να είναι απίστευτα σeξι, ενώ φέρνει την επαφή μεταξύ σας σε ένα άλλο επίπεδο. Εννοείται ότι δεν είναι ανάγκη να αγγίζεσαι με τον σύντροφο σου μόνο όταν πρόκειται να κάνετε σeξ, αλλά γενικά είναι ένας όμορφος τρόπος για να δείξεις την τρυφερότητα σου και να τον κάνεις να νιώσει όμορφα.

Sεxting

Δεν χρειάζεται να περιγράφεις ακραίες σeξουαλικές πράξεις. Μπορείς να πεις απλά στον άλλον ότι τον θέλεις ή ότι τον σκέφτεσαι συνέχεια ή ότι περιμένεις πως και πως να τον δεις. Αυτό, εκτός από τρυφερό, μπορεί να είναι και πολύ σeξουαλικό, ενώ το ότι μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με τον καλό σου, θα σας κάνει να επικοινωνείτε καλύτερα και να δένεστε όλο και πιο πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 593 / position2: 710
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb