ΜΑΛΛΙΑ

Πριν πας κομμωτήριο κάνε οπωσδήποτε αυτά

Τα tips που θα σε βοηθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πριν πας κομμωτήριο κάνε οπωσδήποτε αυτά
@colorbyally

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ήρθε η ώρα να πας κομμωτήριο, τότε πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βήματα.

Η επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να είναι η ώρα που αφιερώνεις στον εαυτό σου. Ακόμη, σου φτιάχνει τη διάθεση καθώς, μπορεί να ανανεώσεις το  look σου, να αλλάξεις χρώμα ή κούρεμα. Οι αλλαγές στα μαλλιά μας, αλλά και το φρεσκάρισμα, δίνουν νέα πνοή στην καθημερινότητά μας.

Γι’ αυτό, είναι καλό να δίνεις χρόνο και προσοχή στην περιποίηση των μαλλιών της. Καλό είναι να πάρεις τη συμβουλή ενός ειδικού, ενός hair stylist, ώστε να σε ενημερώσει για τον τύπο των μαλλιών σου και τι σου ταιριάζει. Τι κούρεμα θα σου ταιριάξει, τι χρώμα μαλλιών, ποιες τάσεις να ακολουθήσεις. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abby Darak (@brushedandblushed.byabby)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗBotox μαλλιών: Κι όμως υπάρχει! Πώς γίνεται; ΜΑΡ 17, 2022

Τι πρέπει να κάνεις πριν πας κομμωτήριο

Για παράδειγμα, μπορεί να τύχει να μη λουστείς και χρησιμοποιήσεις προϊόντα ώστε να διατηρηθούν φρέσκα τα μαλλιά σου. Σύμφωνα με το Southern Living, καλό είναι να μην χρησιμοποιείς αρκετά προϊόντα πριν πας στο κομμωτήριο. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την υφή των μαλλιών σου και το πιθανό κούρεμα ή χρώμα που θέλεις να κάνεις. 

Επιπλέον, ο colorist της Kim Kardashian, Lori Goddard, συμβουλεύει όσες έχουν βαμμένα μαλλιά να μην λούζονται 48 ώρες πριν το κομμωτήριο. Τα φυσικά έλαια του κεφαλιού, το προστατεύουν από τα χημικά που χρησιμοποιούνται για τις βαφές. 

Ακόμη, καλό είναι να έχεις χτενισμένα και ξεμπλεγμένα μαλλιά, ώστε η κομμώτριά σου να μην δυσκολευτεί και χάσει χρόνο. Επομένως, πριν την επισκεψή σου στο κομμωτήριο, φρόντισε να ακολουθήσεις αυτά τα βήματα για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 110 εβδομάδες
Botox μαλλιών: Κι όμως υπάρχει! Πώς γίνεται;
Μια διαδικασία που υπόσχεται υγιή και λαμπερά μαλλιά
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb