ΜΑΛΛΙΑ

Botox μαλλιών: Κι όμως υπάρχει! Πώς γίνεται;

Μια διαδικασία που υπόσχεται υγιή και λαμπερά μαλλιά
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Botox μαλλιών: Κι όμως υπάρχει! Πώς γίνεται;
Pixabay / Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Botox μαλλιών; Είναι κάτι που θα το βλέπεις συνέχεια από εδώ και πέρα όπως φαίνεται. 

Μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να ακούμε για το botox προσώπου. Όμως, η τεχνική φαίνεται να λειτουργεί και στα μαλλιά. Όλες θέλουμε λαμπερά,υγιή και πυκνά μαλλιά. Φυσικά, αν δεν τα έχουμε, αναζητάμε τρόπους να τα αποκτήσουμε. 

Τι είναι το botox μαλλιών

Το botox για τα μαλλιά, δεν είναι ακριβώς ίδιο με τη γνωστή διαδικασία. Πρόκειται για μια θεραπεία αποκατάστασης και ενυδάτωσης της τρίχας. Είναι διαφορετική από την γνωστή μας κερατίνη, καθώς στην διαδικασία αυτή λειαίνει και ισιώνει η τρίχα και βοηθά τα μαλλιά να μη φριζάρουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Martyna Smal (@martyna_smal_hair_and_beauty)

Στο botox, συστατικά όπως οι βιταμίνες, το κολλαγόνο και οι βιταμίνες που είναι απαραίτητες, εισχωρούν στην τρίχα και την θρέφουν. Γίνεται αναδόμηση της τρίχας, αλλά και του τριχωτού της κεφαλής. Επιπλέον, βοηθά και σε άλλα προβλήματα όπως είναι η τριχόπτωση και η ξηροδερμία. 

Το botox γίνεται από τους ειδικούς στο κομμωτήριο με μια διαδικασία που περιλαμβάνει κάποια βασικά βήματα. Αρχικά, έχουμε το λούσιμο με ειδικό σαμπουάν που θα βοηθήσει να εισχωρήσουν στην συνέχεια τα θρεπτικά συστατικά. Στη συνέχεια, τα σκουπίζουν με πετσέτα, τα χωρίζουν και εφαρμόζουν τη θεραπεία. Στο τέλος, η κάθε τούφα περνάει από την πρέσα, ώστε να εισχωρήσει το προϊόν. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 1,5 ώρα.

Ποια είναι τα οφέλη του

Ανάμεσα στα πολλά οφέλη που προσφέρει είναι η αναδόμηση της ταλαιπωτημένης τρίχας. Τα ευεργετικά συστατικά που εισχωρούν στα μαλλιά, τους δίνουν λάμψη και απαλότητα. Ακόμη, τα θρέφουν και τα διατηρούν πιο ζωντανά. 

Αν τα μαλλιά σου είναι θαμπά, άτονα και αδύναμα, τότε χρειάζονται ένα boost. Επιπλέον, αν τα βάφεις συχνά και ταλαιπωρούνται, η διαδικασία θα τους κάνει καλό. Ακόμη, αν έχεις ψαλίδα, θα δεις βελτίωση στην τρίχα και στις άκρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 111 εβδομάδες
Η τάση στα μαλλιά που έγινε δημοφιλής ξανά στις πασαρέλες
Ένα look που μας θυμίζει τα 90s
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb