ENTERTAINMENT

Τα πιο ασυνήθιστα δώρα που έκαναν διάσημοι στους αγαπημένους τους

Μπορεί να εμπνεύσουν και εσένα για τα δώρα που θα κάνεις μελλοντικά στους δικούς σου ανθρώπους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα πιο ασυνήθιστα δώρα που έκαναν διάσημοι στους αγαπημένους τους
Photo via HiphopMag

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν πρόκειται να αποφασίσεις τι να δωρίσεις σε κάποιον που έχει ήδη τα πάντα, εάν είσαι διασημότητα, θα του δώσεις κάτι τρελό, για τον μέσο άνθρωπο. Με φίλους (και εpαστές ή πρώην) σαν αυτούς, κανείς δεν χρειάζεται λαχεία για να έχει όσα θέλει.

Εμείς βρήκαμε τα πιο ασυνήθιστα δώρα που έχουν κάνει οι διασημότητες μεταξύ τους και μερικά από αυτά είναι λίγο έξτρα, ακόμη και για τους πιο πλούσιους από αυτούς.

John Legend στην Chrissy Teigen

© Michael Kovac / Getty Images Entertainment / Getty Images

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο John Legend ήξερε ότι η σύζυγός του, Chrissy Teigen, που αγαπούσε το φαγητό, θα εκτιμούσε έναν τεράστιο τροχό τυριού. Ως εκ τούτου, για τα Χριστούγεννα, της έκανε δώρο μια ρόδα τυριού για να τη χρησιμοποιήσει ως πιάτο σερβιρίσματος ζυμαρικών και ριζότο.

Ο Travis Scott ​​στη Stormi Webster

© kyliejenner / Instagram

Ο Scott εξέπληξε το κοριτσάκι του με ένα προσαρμοσμένο, σε φυσικό μέγεθος καρότσι Cinderella, για τα Χριστούγεννα.

O James Corden στην Adele

© Debby Wong / shutterstock.com, © Featureflash Photo Agency / shutterstock.com

Η Adele αποκάλυψε ότι ένα από τα πιο αηδιαστικά, αλλά και τα πιο πολύτιμα δώρα που της δόθηκαν, ήταν από τον James Corden. Ο παρουσιαστής του Late Late Show είχε κάνει ένα «Carpool Karaoke» με τη Celine Dion, το μεγαλύτερο είδωλο της Adele. Γνωρίζοντας αυτό, ο Corden ζήτησε από την Dion να φτύσει την τσίχλα της σε ένα κομμάτι χαρτί και αργότερα τη χάρισε στην Adele.

Ο Kanye West στην Kim Kardashian

© kimkardashian / Instagram

Ανάμεσα σε όλα τα υπερβολικά, ασυνήθιστα δώρα που έχουν κάνει δώρο ο ένας στον άλλο, αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα. Για τα γενέθλιά των 40 της, ο Kanye West εξέπληξε την Kim Kardashian με ένα ολόγραμμα του πατέρα της, ο οποίος πέθανε 17 χρόνια πριν.

Η Katy Perry στον Russell Brand

© s_bukley / shutterstock.com

Όταν παντρεύτηκαν εκείνη και ο Russell Brand, η Katy αγόρασε στους δύο τους ένα ταξίδι στο διάστημα, ως δώρο για στα 35α γενέθλιά του αγαπημένου της. Τα 2 εισιτήρια της Virgin Galactic, ήταν ένα πολύ ακριβό και μοναδικό δώρο.

Η Ellen DeGeneres στην Oprah Winfrey

© theellenshow / Instagram

Από κάθε δώρο που υπάρχει, το τέλειο για μια παγκόσμια σταρ των media που κλείνει τα 60 και που έχει πραγματικά τα πάντα, είναι ένα γιγάντιο πορτρέτο του εαυτού της, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πούλιες! Αυτό ήταν το καλλιτεχνικό δώρο γενεθλίων που χάρισε η Ellen στη φίλη της, Oprah. Πολύ δημιουργικό!

Η Beyoncé στον Jay-Z


© Beyonce / Instagram

Οι περισσότεροι άντρες στις ΗΠΑ δέχονται από τις συντρόφους τους καπέλα, κάρτες ή ίσως μια νέα σειρά από μπαστούνια του γκολφ σαν δώρα, αλλά όταν η Beyoncé είναι η γυναίκα σου, ξέρεις ότι το δώρο που θα σου κάνει, θα είναι κάθε άλλο, παρά βασικό. Για την Ημέρα του Πατέρα, η Beyoncé αγόρασε στον Jay-Z ένα τζετ! Το εξωφρενικό δώρο έκανε την εμφάνισή του και στο μουσικό βίντεο «Excuse Me Miss».

Η Courteney Cox στην Jennifer Aniston

© Featureflash Photo Agency / shutterstock.com

Πριν από 10 χρόνια, η Courteney Cox απέδειξε πόσο καλή φίλη ήταν, χαρίζοντας στην Jennifer Aniston ένα φανταχτερό ποδήλατο. Αλλά όχι οποιοδήποτε ποδήλατο — ένα ποδήλατο Chanel 12.000 δολαρίων!

Jamie Foxx στον Robert Downey Jr.

© carrie-nelson / shutterstock.com

Όλοι ξέρουμε πόσο κοντά είναι αυτά τα 2 άτομα, οπότε όταν ο φίλος του, Robert, αποφάσισε να αγοράσει ένα ράντσο για εκείνον και την οικογένειά του, ο Jamie, τρομοκρατημένος από τους άδειους στάβλους, σκέφτηκε ότι το καλύτερο δώρο για το σπίτι θα ήταν 2 άλογα.

Η Kelly Rowland στην Beyoncé

© Featureflash Photo Agency / shutterstock.com, © DFree / shutterstock.com

Τι κάνετε όταν αποκαλύπτετε κατά λάθος το φύλο του μωρού της φίλης σας; Διορθώνεις το λάθος, χαρίζοντας της μια ροζ μπανιέρα μωρού, διακοσμημένη στο χέρι με σχεδόν 50.000 κρύσταλλα Swarovski, αξίας περίπου 5.200 $.

Ο Justin Bieber στη Selena Gomez

© DFree / shutterstock.com

Η νεανική αγάπη είναι έντονη και αξέχαστη, οπότε τι μπορεί να κάνει ένας άντρας για να εκπλήξει την κοπέλα του; Ο Justin Bieber έλυσε αυτό το πρόβλημα νοικιάζοντας ολόκληρο το Staples Center για την τότε κοπέλα του, Selena Gomez, για μια ιδιωτική προβολή του Τιτανικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
33 / position1: 421 / position2: 652
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb