ENTERTAINMENT

Η μητέρα τους καταχράστηκε τα λεφτά τους και τους εγκατέλειψε: Τα διάσημα αδέρφια που κάνουν λαμπρή καριέρα από τα 90s, όμως ζουν με ένα τραύμα

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και συνεχίζουν την καλλιτεχνική πορεία τους

Η μητέρα τους καταχράστηκε τα λεφτά τους και τους εγκατέλειψε: Τα διάσημα αδέρφια που κάνουν λαμπρή καριέρα από τα 90s, όμως ζουν με ένα τραύμα
Nextweb Studio

Ο Cole Sprouse και ο Dylan Sprouse μαγεύουν το κοινό από τότε που ήταν μωρά και δεν σκοπεύουν να σταματήσουν σύντομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Dylan Sprouse (@dylansprouse)

Τα ιταλικής καταγωγής αδέρφια παίζουν από τις αρχές της δεκαετίας του '90, κάνοντας το μεγάλο τους μπαμ με το Big Daddy του 1999. Ο ρόλος ήταν ένας, όμως τον έπαιξαν και οι δυο στην ταινία.

Μόλις το The Suite Life of Zack & Cody του Disney Channel άρχισαν να διακλαδίζονται και να παίζουν ξεχωριστούς ρόλους. Το δίδυμο έγινε σούπερ σταρ για την ερμηνεία τους των δίδυμων αδερφών Zack και Cody από το 2005 έως το 2008.

Μετά τους πρώτους ρόλους που τους καθιέρωσαν στο Friends και ταινίες όπως το Big Daddy, ο Dylan και ο Cole κέρδισαν τη δική τους εκπομπή στο Disney Channel, The Suite Life of Zack & Cody.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ η καριέρα των αδελφών απογειωνόταν, η οικογενειακή τους ζωή πάλευε πίσω από κλειστές πόρτες. Οι γονείς τους είχαν χωρίσει όταν τα αγόρια ήταν 2 ετών, και η μητέρα τους, Melany, φέρεται να ξόδεψε σχεδόν όλα τα κέρδη τους από τους πρώτους ρόλους τους στην υποκριτική, με αποτέλεσμα στον πατέρα τους να παραχωρηθεί η αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων όταν ήταν περίπου 10 ετών. 

«Η μητέρα μου ήταν μια απίστευτα υπέροχη και καλλιτεχνική γυναίκα, αλλά ήταν οικονομικά η πιο ανεύθυνη γυναίκα όλων των εποχών», μοιράστηκε ο Cole σε μια συνέντευξη του Μαρτίου 2023 στο podcast Call Her Daddy.

Σήμερα, ούτε ο Cole ούτε ο Dylan διατηρούν σχέση με τη Melanie. «Πιστεύω ότι ήταν η συνέπεια κάποιας περίεργης αλχημείας εθισμού και ψυχικής αστάθειας και είναι ίσως η μεγαλύτερη πληγή στη ζωή μου και επίσης η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη για τη συνέχισή μου σε αυτόν τον κλάδο», είπε ο ηθοποιός του Riverdale για τη μαμά του. «Πίστευε πραγματικά ότι θα μπορούσα να είμαι ο καλύτερος και νομίζω ότι το κάνω ακόμα για εκείνη… για να κρατήσω το όνειρό της ζωντανό».

Τα δίδυμα, ωστόσο, είναι πολύ δεμένα με τον μπαμπά τους, στον οποίο ο Cole πιστεύει ότι τον έκανε το πρόσωπο που είναι σήμερα (ο Dylan δεν έχει μιλήσει δημόσια για τους γονείς ή την ανατροφή του).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 2143 / position2: 2579
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb