ENTERTAINMENT

Ενα από τα μεγαλύτερα ερωτικά τρίγωνα στην ιστορία του Χόλιγουντ

Μια τρελή ιστορία έρωτα και χωρισμών
Από το NEWSROOM
Ενα από τα μεγαλύτερα ερωτικά τρίγωνα στην ιστορία του Χόλιγουντ

Το 1990, η Julia Roberts δεν ήξερε ότι επρόκειτο να παίξει έναν ρόλο σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτικά τρίγωνα στην ιστορία του Χόλιγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τον χωρισμό από τον Dylan McDermott , η Julia Roberts ανέλαβε τον ρόλο της Δρ Rachel Mannus στην ταινία Flatliners, στο πλευρό του Kiefer Sutherland. Ενώ η ταινία δεν είχε μεγάλη επιτυχία, η ερωτική ζωή του Julia Roberts έγινε.

Και οι δύο νεαροί ανερχόμενοι εκείνη την εποχή, η Julia Roberts και ο συμπρωταγωνιστής της Sutherland ξεκίνησαν μια σχέση μετά τη γνωριμία τους στο γύρισμα. Ο Sutherland χώρισε πρόσφατα από την ηθοποιό Camelia Cath και η Julia Roberts είχε πρόσφατα διακόψει έναν βραχύβιο αρραβώνα.

Ένα ανεμοστρόβιλο ειδύλλιο, το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί ένα χρόνο μετά τη συνάντησή τους σε αυτό που τότε θεωρούνταν ο γάμος του αιώνα. Η ίδια η τελετή επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Soundstage 14 της 20th Century Fox, το οποίο είχε μετατραπεί σε έναν παράδεισο σαν κήπο για την εκδήλωση, σύμφωνα με το People.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν οριστεί ο γάμος τους, ένας δημοσιογράφος για κάθε ζευγάρι δημοσίευσε μια κοινή δήλωση ανακοινώνοντας ότι ο γάμος δεν θα πραγματοποιηθεί.

«Έχει συμφωνηθεί αμοιβαία ότι ο γάμος έχει αναβληθεί», ανέφερε η κοινή δήλωση.

Αλλά εδώ είναι που... the plot thickens που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Την ημέρα που υποτίθεται ότι θα γινόταν ο ακυρωμένος γάμος του Julia Roberts και του Sutherland , η Julia Roberts εθεάθη να απολαμβάνει το μεσημεριανό γεύμα με τον άλλο ηθοποιό –και καλύτερο φίλο του Sutherland – Jason Patrick. Αυτό έχει κάνει έκτοτε συγκρίσεις με τον χαρακτήρα της Julia Roberts στο Runaway Bride, ο οποίος είχε τη συνήθεια να αφήνει τους άντρες στο άλλο.

Όσο για το γιατί η Julia Roberts χώρισε, η ίδια η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν τόσο δραματικό όσο το έκαναν να φαίνεται τα μέσα ενημέρωσης.

Στην πραγματικότητα, ο λόγος ήταν μια απλή υπόθεση της αναγνώρισης ότι η σχέση τους δεν ήταν «κατάλληλη για κανέναν από εμάς». Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Kiefer είχε κατηγορηθεί για σχέση με μια χορεύτρια.

Παρόλα αυτά, η Julia Roberts παραδέχτηκε επίσης ότι ήλπιζε ότι o Sutherland θα το χειριζόταν με αξιοπρέπεια...

«Νιώθω ότι ο Κίφερ, για οποιονδήποτε λόγο, προσπάθησε να κάνει να φαίνεται ότι ήταν θύμα της κατάστασης», είπε στο Entertainment Weekly.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Kiefer ξέρει ότι είναι το καλύτερο για τον εαυτό του και για μένα. Αλλά δεν πρέπει να προσπαθήσει να κάνει τον εαυτό του να φαίνεται καλύτερος κατηγορώντας με. Απλά δεν το καταλαβαίνω, ειλικρινά».

Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, ο Sutherland επαίνεσε δημόσια την πρώην αρραβωνιαστικιά του που αποφάσισε να ακυρώσει το γάμο...

«Ήμασταν και οι δύο νέοι, και ήμασταν και οι δύο πολύ ερωτευμένοι, είχαμε αποφασίσει ότι θέλαμε να παντρευτούμε, αλλά στη συνέχεια αυτό το άλλο πράγμα άρχισε να αλλάζει», είπε ο Sutherland στο The Jess Cagle Interview το 2016.

«Ήταν αναμφισβήτητα η πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο και αυτός ο γάμος που υποτίθεται ότι ήταν κάτι μεταξύ των δυο μας έγινε κάτι τόσο μεγάλο».

«Συγχαίνω την Julia που είδε πόσο νέοι και ανόητοι ήμασταν, έστω και την τελευταία στιγμή, όσο οδυνηρή και τόσο δύσκολη κι αν ήταν. Δόξα τω Θεώ που το είδε», είπε επίσης στο Rolling Stone.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Patrick , το ζευγάρι εθεάθη να πετάει για την Ιρλανδία λίγο καιρό αφότου είχαν αρχικά εντοπιστεί μαζί. Ωστόσο, o Patrick από τότε διέψευσε κατηγορηματικά τις εικασίες ότι βρίσκονταν σε μια ρομαντική απόδραση την επίδοξη ημέρα του γάμου της.

«Όλα αυτά είναι κατασκευασμένα», είπε στο Vulture το 2011. «Είχαν μια σχέση που τελείωσε, και ήμουν μαζί της για λίγο και τελείωσε…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
18 / position1: 236 / position2: 850
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb