ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πως μπορείτε να διαβάσετε μηνύματα στο Instagram χωρίς να το δει ο αποστολέας

Δείτε το κόλπο που λίγοι γνωρίζουν
Από το NEWSROOM
Πως μπορείτε να διαβάσετε μηνύματα στο Instagram χωρίς να το δει ο αποστολέας
Φωτογραφία από τον χρήστη Oleg Magni στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που ξέρουμε όλοι είναι πως στο Instagram δεν μπορούμε να διαβάσουμε μηνύματα χωρίς να δει ο αποστολές την ένδειξη «διαβάστηκε». Ωστόσο υπάρχει ένα κόλπο που λίγοι γνωρίζουν, που ανατρέπει αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Υπάρχει βέβαια δυνατότητα απενεργοποίησης αυτή της λειτουργίας, αλλά αυτό θα ισχύει για όλες τις επαφές μας, άνω και εμείς οι ίδιοι δεν θα μπορούμε να ξέρουμε αν διαβάζονται τα δικά μας μηνύματα.

Σύμφωνα με τη «Sun», υπάρχει η νέα λειτουργία Restrict στο Instagram, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν τα μηνύματα, χωρίς να το γνωρίζει ο αποστολέας. Με αυτή τη λειτουργία, συγκεκριμένες επαφές δεν μπορούν να δουν ούτε αν είμαστε online, ούτε αν διαβάσαμε τα μηνύματα που μας έστειλαν.

Φυσικά, αυτή η επιλογή έχει και άλλες παραμέτρους. Για παράδειγμα, αν αυτοί οι χρήστες κάνουν σχόλιο κάτω από τις αναρτήσεις μας, αυτά δεν θα είναι ορατά παρά μόνο σε εκείνους. Για να δει κάποιος το σχόλιο τους θα πρέπει να το εγκρίνουν ή αλλιώς μπορούν να τα διαγράψουν ή να τα αγνοήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπρόσθετα, δεν θα λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για να σχόλια των χρηστών που έχουμε «αποκλείσει». Για να την ενεργοποιήσετε πάντως, θα πρέπει να εισέλθετε στη συνομιλία, στη συνέχεια να πατήσετε το «i» που βρίσκεται στο πάνω μέρος της και έπειτα να επιλέξετε το «Restrict» - «Restrict Account».

Επίσης, ένας άλλος τρόπος για να το κάνετε είναι μέσα από τις ρυθμίσεις, επιλέγοντας Settings - Privacy - Restricted Accounts.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 431 / position2: 1032
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb