ΜΑΛΛΙΑ

Ένα από τα hot κουρέματα της χρονιάς που μας πάει πίσω στα 90s

Ξέχνα το κλασικό καρέ φέτος
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ένα από τα hot κουρέματα της χρονιάς που μας πάει πίσω στα 90s
@alexandrapereira

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

90s are back! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, καθώς βλέπουμε όλα τα beauty trends να επιστρέφουν ένα ένα.

Τα κουρέματα της χρονιάς είναι σίγουρα εμπνευσμένα και από εκείνη την δεκαετία. Στα πιο δημοφιλή του 2022, μαζί με το octopus cut, είναι και το 90s blowout bob. Τα πιο κοντά μαλλιά, έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, και το παρατηρούμε ήδη από τις celebrities και τις influencers.

Τι είναι το 90s blowout bob

Ενώ την προηγούμενη χρονιά πρωταγωνιστούσε το classic bob, το chic καρέ, βλέπουμε μια άλλη version του. Το blowout bob, συνδυάζει αυτό το κλασικό με το bounce blowout. Δε μιλάμε, πλέον, για ένα καρέ ίσιο, αλλά για ένα χτένισμα που έχει αρκετό όγκο και κίνηση. Αντί για την ισιωτική, λοιπόν, πιάνουν το πιστολάκι και τη βούρτσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Βλέπουμε και πολλά tutorials -που αλλού- στο TikTok, για το πως μπορούμε να κάνουμε το hairstyling του συγκεκριμένου κουρέματος. Η Afnan Dano, ξεκινά με hair oil, συνεχίζει με την βούρτσα και τα θερμαίνει με μια hot brush. 

@afnandano My 90s blowout routine #90sfluffyhair #90shair #90sblowout #blowouts #blowout #blowouttutorial #blowoututorial #blowouthair #blowoutathome #blowouthairfromhome #hair #hairtok #hairtiktok #tiktokhair #hairtutorial #dysonairwrap #dysonhair #olaplexno7 #olaplex #afnandano ♬ original sound - Victoria’s Secret Fashion Show

Ωστόσο, αν δεν έχεις αυτό το εργαλείο, μπορείς να το κάνεις και με μια χοντρή βούρτσα και το πιστολάκι, ή με τον old fashioned τρόπο, τα κλασικά ρόλεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 118 εβδομάδες
Αυτό είναι το κούρεμα που ψάχνουν όλες στο Pinterest τώρα
Η αναζήτηση για το κούρεμα έχει παρουσιάσει αύξηση στο Pinterest
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb