Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Αυτό είναι το κούρεμα που ψάχνουν όλες στο Pinterest τώρα

Η αναζήτηση για το κούρεμα έχει παρουσιάσει αύξηση στο Pinterest

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2022

Αυτό είναι το κούρεμα που ψάχνουν όλες στο Pinterest τώρα
Engin Akyurt / Pexels

Ανάμεσα στις προβλέψεις για τα πιο hot κουρέματα της χρονιάς, βρίσκεται κυρίως αυτό το ένα.

Πρόκειται για το κούρεμα που έχει αύξηση αναζήτησης στο Pinterest τον τελευταίο καιρό και λέγεται Octopus Haircut. Όπως πολύ καλά διάβασες, είναι το κούρεμα- χταπόδι. Σου ακούγεται παράξενο; Κι όμως, είναι πολύ δημοφιλές ανάμεσα στις celebrities, όπως η Billie Eilish.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Την προηγούμενη χρονιά είδαμε την τεράστια άνοδο του shag, του mullet και του wolf cut. Σε εξέλιξη αυτών, έρχεται το octopus, το οποίο βλέπουμε ήδη να έχει κατακτήσει μια θέση στο TikTok και το Pinterest.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAL SALCEDO (@salsalhair)

Τα χαρακτηριστικά του, είναι παρόμοια με των παραπάνω κουρεμάτων, καθώς υπάρχουν layers, που μοιάζουν, όμως, αρκετά οπτικά με τα πόδια του χταποδιού. Στην ουσία, πρόκειται για μια νέα εκδοχή του shag και του mullet, με μεγάλες διαφορές στα μήκη των layers. O όγκος διατηρείται στην κορυφή του κεφαλιού και αρχίζει να “αδειάζει” αρκετά όσο κατεβαίνει προς τους ώμους, με πάρα πολλά layers. Σε αρκετές περιπτώσεις, συνδυάζεται και με αφέλειες ή curtain bangs.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wear Next (@wearnextuk)

Σε λίγους μήνες θα το βλέπουμε να εμφανίζεται όλο και περισσότερο, καθώς θα καλοκαιριάζει και είναι ευκαιρία για πολλές να κόψουν τα μαλλιά τους και να τα “ελαφρύνουν”. 


Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb