ΤΑΞΙΔΙΑ

Μερικά από τα πιο περίεργα Airbnb αυτού του κόσμου και πόσο κοστίζει ένα βράδυ

Θα πληρώνατε χρήματα για να μένατε σε ένα σπίτι σε σχήμα πατάτας; Θα κοιμόσασταν σε μια σπηλιά 300 ετών στην Κίνα; Η λίστα έχει απ'όλα και είναι πραγματικά εντυπωσιακή!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Μερικά από τα πιο περίεργα Airbnb αυτού του κόσμου και πόσο κοστίζει ένα βράδυ
@ 55 Futuro House / Airbnb

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποια από τα ταξίδια που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας δε θα είναι απαραίτητα προορισμό. Ίσως να είναι για την παρέα, ίσως για κάποια εμπειρία που θα ζήσουμε εκεί ή ίσως για να κοιμηθούμε σε ένα ξεχωριστό μέρος! Όταν το κατάλυμα που σε φιλοξενεί είναι από μόνο του το highlight του ταξιδιού, τότε δεν μπορεί πάρα να είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι! 

Παρακάτω μια λίστα με μερικά από τα πιο περίεργα Airbnb αυτού του κόσμου και σε τι τιμή μπορείς να κοιμηθείς εκεί! 

Ένα Airbnb σε σχήμα πατάτας λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη

Όλα τα έχουμε δει αλλά σπίτι σε σχήμα πατάτας πρώτη φορά βλέπουμε. Αυτό το φουλ εξοπλισμένο σπίτι έχει τα πάντα. Καθιστικό, άνετη κρεβατοκάμαρα, μια μινι κουζίνα, καφετιέρα και ένα εμβληματικό φωτιστικό που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι όντως κάπου ξεχωριστά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μπάνιο είναι έξω από την πατάτα, δηλαδή το δωμάτιο όμως είναι μια χαρά άνετο! Αν βρεις διαθεσιμότητα εδώ, το ένα βράδυ για δύο άτομα κοστίζει 330€.  

Φωτογραφίες & περισσότερα για αυτό το δωμάτιο εδώ

Σε σχήμα μπότας στη Νέα Ζηλανδία

Η ιδέα είναι του Στηβ και της Τζούντι Βαν. Οι δυο τους σχεδίασαν και έφτιαξαν αυτό το σπίτι σε σχήμα μπότας που είναι βγαλμένο από τα παραμύθια που διάβαζαν όταν ήταν μικροί. To σπίτι έχει ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και ένα καθιστικό με τζάκι. Μοιάζει όντως σαν να βγήκε από κάποιο παραμύθι και είναι πολύ κοντά σε ένα επίσης παραμυθένιο πάρκο της Νέας Ζηλανδίας. Το Εθνικό Πάρκο Kahurang. 

Ένα βράδυ εδώ -με ανάμενα το τζάκι και πρωινό να σε περιμένει στο ξύπνημα- κοστίζει γύρω στα 170€. 

Φωτογραφίες & περισσότερα για αυτό το δωμάτιο εδώ

Μια βίλα Kοχύλι στο Isla Mujeres στο Μεξικό

Ανεβαίνει λίγο το μπάτζετ εδώ αλλά δε θέλουμε να πανικοβάλλεστε γιατί εδώ χωράνε πολλοί και θα μοιραστείτε το κόστος. Αν δηλαδή βρεθείτε ποτέ στο Μεξικό και συγκεκριμένα στο sla Mujeres και είσαστε πολλά άτομα, κάντε μια κράτηση εδώ. Θα έχετε δύο άνετες κρεβατοκάμαρες που φιλοξενούν έργα τέχνης, δύο μπάνια γεμάτα με κοχύλια, ένα άνετο και φωτεινό καθιστικό, μια πισίνα και θέα στον ωκεανό! 

Το κόστος για ένα βράδυ είναι γύρω στα 700€ και περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειές για το κατάλυμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ένα σπίτι Ufo στην Αμερική

Αν έχετε απορία για το αν υπάρχουν UFO απαντάω αμέσως! Υπάρχουν ναι και μπορούν να σας φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Ο λόγος για το 55 Futuro House που είναι σε κοντινή απόσταση από το πάρκο Τζόσουα Τρι στην έρημο της Καλιφόρνιας. Έχει και εδώ δύο υπνοδωμάτια και η τιμή του είναι ιδιαίτερα καλή για αυτό που προσφέρει. Είναι μόλις 200€ η βραδιά. Το πρόβλημα είναι δυστυχώς η διαθεσιμότητα μιας και σχεδόν για όλο το 2022, είναι κλεισμένο! 

Φωτογραφίες & πληροφορίες εδώ

Ένα Ufo ακόμα στην Αγγλία

Με πιο εύκολη διαθεσιμότητα σας έχουμε ένα ακόμα UFO και μάλιστα πιο κοντά. Στην Αγγλία. Το συγκεκριμένο είναι σε πιο minimal γραμμές με ένα υπνοδωμάτιο και είναι στην κομητεία Pembrokeshire. Η διαμονή εδώ είναι πραγματικά σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο που για να απολαύσετε θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 800€ για 3 βράδια! 

Το συγκεκριμένο κατάλυμα έχει και δωρεάν εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και wifi και ζεστό νερό όλο το 24ωρο! Περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειές εδώ

Μια σπηλιά στην Κίνα

Κάπου στην ύπαιθρο του Σιάν, της Κίνας υπάρχει αυτή εδώ η σπηλιά τα τελευταία 300 χρόνια. Είναι μια από τις πολλές που έχει η περιοχή, όμως η μοναδική που έχει μεταφορτωθεί σε airbnb. Έχει τρία κρεβάτια και μια κοινή αυλή για όλους και η τιμή της είναι 70€ το βράδυ. Το πρόβλημα είναι ότι και εδώ, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τους επόμενους 6 μήνες! Περίεργο αλλά συμβαίνει. 

Περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειές εδώ 

Ενα Airstream στο Μαλιμπού

Ένα ονειρικό μέρος που όλοι θα θέλαμε να μείνουμε. Ένα υπερσύχρονο τροχόσπιτο (δηλαδή ένα airstream) σε μια τοποθεσία που σε καλεί να ζήσεις εμπειρίες ζωής. Ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, μια θέα μοναδική και ξεχωριστή και μια τιμή που ζαλίζει. 1400€ - 2000€ χρειάζεσαι εδώ για ένα βράδυ ανάλογα την εποχή. Άραγε τα αξίζει τα λεφτά του; 

Περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειές εδώ 

Ένα κάστρο του 19ου αιώνα στην Ιρλανδία

Και ποιος δε θέλει να μείνει σε ένα παλατι! Αυτό εδώ το καταπληκτικό κάστρο που έχει φιλοξενήσει σχεδόν όλη την αριστοκρατία της Ιρλανδίας στο παρελθόν, είναι στο Airbnb και μάλιστα….σε καλή τιμή! Εχει 7 υπνοδωμάτια που σημαίνει ότι κοιμίζει άνετα 14 άτομα και κοστίζει περίπου 1500€ ανά βραδιά με τον ιδιοκτήτη να το νοικιάζει με ελάχιστη διαμονή τα δύο βράδια. Αυτό σημαίνει ότι κάνεις ένα ονειρικό τριήμερο για 14 άτομα με 3000€... μήπως το καλύτερο μπατσελορετ που είδες ποτέ; 

Φωτογραφίες & Περισσότερα εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Wellness Πριν 138 εβδομάδες
4+1 ξύλινα σπίτια που μπορείς να νοικιάσεις στο Airbnb
Τι εννοείς έχεις έτοιμη τη βαλίτσα σου, κι εμείς
Παναγιώτης Καρδερίνης
Ταξίδια Πριν 120 εβδομάδες
Σε αυτά τα μέρη αξίζει να κάνεις το πρώτο ταξίδι για το 2022
Και για κάθε ένα μέρος που προτείνουμε σου λέμε και γιατί αξίζει να πας, αυτή την εποχή!
Παναγιώτης Καρδερίνης
Ταξίδια Πριν 116 εβδομάδες
Ταξίδι στην Μπολόνια: 10 προτάσεις που αξίζει να ακολουθήσεις
Μια πόλη γεμάτη ιταλικές γεύσεις, υπέροχα κτίρια, φοιτητές και μοναδική νυχτερινή ζωή.
Παναγιώτης Καρδερίνης
Ταξίδια Πριν 115 εβδομάδες
Solo Travel: Αυτές είναι οι ιδανικές πόλεις για να κάνεις το πρώτο ταξίδι μόνος σου
Επειδή το να ταξιδεύεις μόνος, είναι κάτι απολαυστικό και όσοι το έζησαν μια φορά, το κάνουν συνέχεια!
Παναγιώτης Καρδερίνης
Μόδα Πριν 114 εβδομάδες
Stockholm Fashion Week: Tα cool αξεσουάρ που είδαμε στους δρόμους της Στοκχόλμης
To scandi style για ακόμα μια φορά τράβηξε τα βλέμματα στην Εβδομάδα Μόδας
Παναγιώτης Καρδερίνης
Entertainment Πριν 114 εβδομάδες
Ο ονειρεμένος γάμος της Elisa Achili στην Ελβετία
Το νυφικό ήταν της Ελβετοαμερικανίδας Anastasia Bull
Παναγιώτης Καρδερίνης
Περισσότερα Θέματα Pink
39 / position1: 363 / position2: 830
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb