ΤΑΞΙΔΙΑ

6 μέρη κοντά στην Αθήνα για να γιορτάσεις τον Αγιο Βαλεντίνο

Γιατί μπορεί να πέφτει Δευτέρα αλλά είναι ότι πρέπει για ένα τριήμερο από Παρασκευή αν μπορείς να λείψεις από τη δουλειά
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
6 μέρη κοντά στην Αθήνα για να γιορτάσεις τον Αγιο Βαλεντίνο
@hi_i_am_drone / instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Φεβρουάριος έχει έναν ερωτισμό από τη στιγμή που ξεκινάει μέχρι που τελειώνει. Είναι ο μήνας που έχει ακόμα κρύο, έχεις βρει τη ροή σου, ξέρεις πώς να χουχουλιάζεις. Στα μισά του μήνα είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και με το που περάσει ο ίδιος μήνας αρχίζει να σε παρασέρνει σε χορέψεις σε φιέστες που αφιερωμένες στο ελληνικό καρναβάλι! Είμαστε στα μισά του μήνα λοιπόν και το κλίμα του έρωτα είναι παντού τριγύρω μας. Αν είσαι σε σχέση δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις έστω κάτι μικρό. Ένα μικρό δωράκι, ένα γιορτινό γεύμα ή και γιατί όχι ένα διήμερο (ή τριήμερο) κάπου κοντά!

Παρακάτω διαλέξαμε πέντε μέρη που αξίζει να πας με το ταίρι σου για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο. Μέρη που είναι το πολύ δυόμιση ώρες από την Αθήνα και που θα βρεις ωραία δωμάτια σε λογικές τιμές!

Ζαρούχλα

Μπορεί να μην έχει και το πιο ερωτικό όνομα όμως είναι ένα μέρος παραδεισένιο! Η Ζαρούχλα είναι περίπου 30 χιλιόμετρα από τα Καλάβρυτα και 183 από την Αθήνα. Είναι ένα πολύ γραφικό χωριό που μπορεί να σου παρέχει όλα όσα θα χρειαστείς για ένα διήμερο ή τριήμερο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμορφα δωμάτια μέσα στη φύση, μέρη με ωραίο ποιοτικό φαγητό, ζεστή φιλοξενία και μέρη για κοντινές αποδράσεις. Από τη Ζαρούχλα πας πανεύκολα στη λίμνη Τσιβλού που είναι  ένα πανέμορφο μέρος γεμάτο ερωτισμό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη roundphot0 (@roundphot0)

Ναύπακτος

Μπορεί να την έχεις στο μυαλό σου σαν πιο καλοκαιρινή πόλη όμως αυτή την εποχή αποπνέει ρομαντισμό και είναι ένα μέρος που αξίζει να πας με το ταίρι σου. Η διαδρομή είναι μόλις δυόμιση ώρες και αξίζει ακόμα και για μονοήμερη με σκοπό μια πρόταση γάμου! Ναι, τι νομίζεις; ότι πρέπει να πας μέχρι τη Φλωρεντία για να ζητήσεις το κορίτσι ή το αγόρι σου να σε παντρευτεί; Στη Ναύπακτο να το κάνεις! 

Αν διαλέξεις να μείνεις παραπάνω από μια μέρα έχει πολλές επιλογές για διαμονή στην πόλη ή στη φύση. Επίσης, μπορείς να κάνεις και την εκδρομή μέχρι την ορεινή Ναυπακτία, που προσφέρει επίσης ρομαντικό σκηνικό! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναυπακτος Nafpaktos (@nafpaktosgr)

Ναύπλιο

Λίστα με ρομαντικές πόλεις κοντά στην Αθήνα, που δεν έχει το Ναύπλιο είναι μια λάθος λίστα. Ναι, μπορεί να είσαι χρόνια σε σχέση και να έχεις πάει αρκετές φορές, όμως αξίζει μια ακόμα. Μπορεί επίσης, να είσαι σε φρέσκια σχέση και τότε το Ναύπλιο είναι μονόδρομος. 

Περπάτα στην παλιά πόλη με το ταίρι σου, πήγαινε μέχρι το Μπούρτζι, ανέβα να δεις τη θέα από το Naflplia Palace και φάε το γνωστό τζελάτο! Το μέρος είναι λες και έχει φτιαχτεί για τους ερωτευμένους και δικαιωματικά αξίζει τη θέση σου εδώ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Best_Of_Nafplio Page (@best_of_nafplio)

Μακρινίτσα 

Είναι μια σταλιά πιο μακριά από τους παραπάνω προορισμούς, όμως σίγουρα αξίζει. Το υπέροχο αυτό χωριό στο Πήλιο είναι ιδανικό για το χειμώνα, για το καλοκαίρι, για το φθινόπωρο και για την άνοιξη. Είναι ένα μέρος που πάντα έχει κάτι να σου προσφέρει. Κάθε εποχή του ταιριάζει, κάθε χαρακτήρας εδώ νιώθει υπέροχα. 

Η προνομιακή του θέση και η θέα στον Παγασητικό κάνουν αυτό το μέρος απόλυτα ρομαντικό και να ξέρεις ότι αν προτείνεις στο ταίρι σου να περάσετε λίγες μέρες εδώ, θα εισπράξεις ένα μεγάλο ναι και θα ζήσεις μια ωραία ταξιδιωτική εμπειρία! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇬🇷 Pictures of Greece 🇬🇷 (@exquisite_greece)

Τρίκαλα Κορινθίας

Αν σου αρέσει το χιόνι τότε πρέπει να έρθεις εδώ μιας και σε κοντινή απόσταση θα μπορείς να πας στο χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας. Ένα από τα πιο όμορφα χιονοδρομικά της χώρας που θα σε κάνει να το χαρείς με την ψυχή σου. Εκτός από το χιονισμένο σκηνικό, στα Τρίκαλα Κορινθίας θα βρεις φανταστικούς παραδοσιακούς ξενώνες με υποδειγματική φιλοξενία και υπέροχο φυσικό τοπίο που θα ξεκουράσει μυαλό και σώμα!

Περίπου 30 χιλιόμετρα από τα Άνω Τρίκαλα είναι και η λίμνη Δόξα. Η καταπληκτική αυτή λίμνη στους πρόποδες του Φενεού είναι ένα ακόμα μέρος για να βγάλεις το δαχτυλίδι από την τσέπη ή για να περάσεις υπέροχες ρομαντικές στιγμές!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Dalakos (@dimitrisdalakos)


Σούνιο

Last but not least, το πάντα ερωτικό Σούνιο. Για σένα που δουλεύεις εκείνες τις μέρες και έχεις χρόνο μόνο για ένα ηλιοβασίλεμα ή για σένα που θες να πας όσο πιο κοντά γίνεται. Στην ευρύτερη περιοχή θα βρεις ξενοδοχεία και ωραία airbnb που τώρα είναι στις πιο χαμηλές τιμές και αξίζει να τα κλείσεις.

Το φυσικό τοπίο και η ατμόσφαιρα είναι πάντα ερωτική σε αυτό το ιστορικό μέρος της Αττικής και αν καταλήξεις εκεί, να ξέρεις έκανες μια επιλογή που θα κάνει το ταίρι σου χαρούμενο! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GreekEscapes.com (@greekescapes)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
13 / position1: 593 / position2: 1120
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb