ENTERTAINMENT

Όλη η ιστορία: Κanye West εναντίον Κim Kardashian και ένας πόλεμος από tweets

Ο χωρισμός άρχισε να βγάζει τον χειρότερο εαυτό του
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όλη η ιστορία: Κanye West εναντίον Κim Kardashian και ένας πόλεμος από tweets

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χωρισμός της Kim Kardashian και του Kanye West παίρνει μια απροσδόκητη, άσχημη τροπή.

Λίγες ώρες αφότου ο West στράφηκε στο Instagram για να ρωτήσει τους ακολούθους του τι πρέπει να κάνει για την κόρη του North West που βρίσκεται στο TikTok παρά τη «θέλησή» του,η Kim πόσταρε στο Instagram μιλώντας για την «εμμονή» του Ye να της «επιτίθεται» δημοσίως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

«Ο Kanye πρέπει να σταματήσει να ρωτά το Διαδίκτυο πώς να γίνει γονιός και να αρχίσει να γίνεται», λέει ένας κοινός γνωστός. «Δεν βλέπει σχεδόν καθόλου τα παιδιά του και είναι απίστευτα ασυνεπής».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest)

Πηγές λένε επίσης ότι η πρόσφατη ανάρτηση του σχεδιαστή μόδας Yeezy που έλεγε από εδώ και πέρα θα πηγαίνει αυτός τα παιδιά του στο σχολείο κάθε μέρα έμεινε απλώς στα λόγια καθώς δεν έχει πάει ποτέ να τα πάρει, παρόλο που έχει πάει στο Λος Άντζελες. «Η συνεχής ανάγκη του Kanye να μου επιτίθεται σε συνεντεύξεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στην πραγματικότητα πιο βλαβερή από ό,τι μπορεί να δημιουργήσει οποιοδήποτε TikTok της North», είπε η 41χρονη Kardashian την Παρασκευή.

«Ως γονέας που είναι ο κύριος πάροχος και φροντιστής των παιδιών μας, κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προστατεύσω την κόρη μας, επιτρέποντάς της να εκφράσει τη δημιουργικότητά της στο μέσο που επιθυμεί με την επίβλεψη ενηλίκου – γιατί της φέρνει ευτυχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Kanye West απάντησε στους ισχυρισμούς της Kim Kardashian ότι είναι ο «κύριος πάροχος» των παιδιών τους, λέγοντας στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι απήγαγε ένα από τα παιδιά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest)

«Τι εννοείς με τον όρο κύριο πάροχο; Η Αμερική σε είδε να προσπαθείς να απαγάγεις την κόρη μου στα γενέθλιά της, χωρίς να μου δώσεις τη διεύθυνση», υποστήριξε ο West στη λεζάντα του μαζί με ένα στιγμιότυπο οθόνης της προηγούμενης δήλωσης της Kardashian.

«Έβαλες την ασφάλεια να βρίσκεται μέσα στο σπίτι για να παίξω με τον γιο μου και μετά με κατηγόρησες ότι έκλεψα, έπρεπε να κάνω τεστ ναρκωτικών μετά το πάρτι της Chicago γιατί με κατηγόρησες ότι έπαιρνα ναρκωτικά», είπε. Τελικά έφτασε στο πάρτι, αλλά πηγές μας είπαν ότι αυτός και η Kardashian είχαν προ-συμφωνήσει να διοργανώσουν δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις για το Σικάγο.

«Η Kim σοκαρίστηκε που πήγε στο Live κατηγορώντας την όταν ήταν ιδέα του να κάνει δύο ξεχωριστά πάρτι», εξήγησε ο μυημένος. «Επρόκειτο να είχε το δικό της νωρίς το πρωί, και εκείνος έκανε το δικό της ξεχωριστό πάρτι στην Τσι. Κανείς δεν προσπαθούσε να τον εμποδίσει να έρθει».

Ο σχεδιαστής μόδας Yeezy μάλιστα απευθύνθηκε και στην υπεύθυνη μάρκετινγκ της KKW Beauty, Tracy Romulus, ζητώντας της «να σταματήσει να χειραγωγεί την Kim».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 2365 / position2: 5303
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb