ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Koρίτσια Καριέρας: Iωάννα πώς είναι να διευθύνεις 4 σινεμά;

Έχει στις πλάτες της 4 σινεμά της Θεσσαλονίκης
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Koρίτσια Καριέρας: Iωάννα πώς είναι να διευθύνεις 4 σινεμά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Iωάννα Ράππου είναι μια power woman με πολλές κινηματογραφικές αναφορές στη ζωή της. Έχει στις πλάτες της 4 σινεμά της Θεσσαλονίκης, το Βακούρα και το Μακεδονικόν, και τα θερινά Ναταλί και Απόλλων. Σίγουρα η ζωή της έχει χρώμα, μουσικές και πολλές εναλλαγές. Ας μάθουμε όμως λίγα παραπάνω...

Μπορείς να μας περιγράψεις μια μέρα σου;

Ξυπνάω πολύ νωρίς, είναι τεράστια η επίδραση του ήλιου πάνω μου. Συνήθως τρώω πρωινό και ξεκινάω να τρέχω τα social και τον προγραμματισμό των κινηματογράφων μας. Σίγουρα θα κάνω μία βόλτα στην πόλη κάθε μέρα πριν πέσει ο ήλιος, μικρή ή μεγάλη, ανάλογα και με τον διαθέσιμο χρόνο.
Αγαπώ τη μαγειρική, τη μουσική και το διάβασμα.

"Στον κόσμο του σινεμά, όλα είναι όπως ακριβώς τα επιθυμούμε, σαν να συναντάμε τα όνειρα μας"

Εάν έχει καλό καιρό τον χειμώνα, πηγαίνω για μπάνιο στη θάλασσα. Για το καλοκαίρι δεν το συζητώ. Προσπαθώ να χωρέσω μέσα σε όλα και το γυμναστήριο αλλά εάν μπορώ να συνδυάσω την βόλτα, την φύση και την γυμναστική κάνοντας ποδήλατο που το αγαπώ πολύ, το προτιμώ αφου το απολαμβάνω αφάνταστα. Το απόγευμα και μέχρι το βράδυ θα με βρείτε στα σινεμα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι αυτό που σου αρέσει στη δουλειά σου;

Στον κόσμο του σινεμά, όλα είναι όπως ακριβώς τα επιθυμούμε, σαν να συναντάμε τα όνειρα μας. Oι άνθρωποι που περνάνε το κατώφλι των κινηματογράφων μας, κουβαλάνε πολλές φορές μαζί τους όλη την πίεση και το άγχος της ημέρας που πέρασε, μπορείς να το καταλάβεις και από τα πρόσωπα τους. Είναι συγκινητικό για μένα όταν βλέπω τον κόσμο να φεύγει από την αίθουσα ξέγνοιαστος και χαρούμενος.

Πώς οργανώνεσαι;

Ο κινηματογράφος είναι συναισθήματα και τα συναισθήματα είναι κινηματογράφος. Η δουλειά έχει άμεση σχέση με την φαντασία όποτε η ψυχολογική κατάσταση παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο παραγωγική θα είμαι και το πως θα λειτουργήσω. Αγαπώ πάρα πολύ το σινεμά. Δεν μπορώ να συμπεριφερθώ κυνικά, σαν εξωτερικός παρατηρητής, μη λαμβάνοντας υπόψιν τη διάθεση μου και κατ επέκταση την ίδια μου τη ζωή. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να μου κάνει πολύ καλό η εργασία σε μερη που με ηρεμούν ή κάνοντας συγχρόνως πράγματα που με έχουν επηρεάσει. Το να πηγαίνω στη θάλασσα για να βγάλω πρόγραμμα ή ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική ενώ δουλεύω, με βοηθούν και μου δίνουν ώθηση.

Υπάρχουν πράγματα στη δουλειά σου που δεν σου αρέσουν καθόλου;

Το μοναδικό πράγμα που δεν μου έχει αρέσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι που κάποιες φορές έχει χρειαστεί να απουσιάσω απο τον χώρο εργασίας μου. Τα καλοκαίρια, λειτουργούμε τον Θερινό Κινηματογράφο Απόλλων. Οι διακοπές είναι το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου. Η Χαλκιδική είναι κοντά, πηγαίνω συνέχεια στη θάλασσα και ηρεμώ ωστόσο πάντα όταν φτάνει το βράδυ, σώμα και ψυχή με οδηγούν στη Σαρανταπόρου 4.

Μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά σου, τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις περισσότερο;

Δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι. Είναι τέτοια η φύση της δουλειάς που οι άνθρωποι μου μπορούν να είναι παρόντες δίπλα μου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Άρα τι άλλο να θέλω;

Δώσε μας μερικά tips επιβίωσης!

Να γεμίζετε με αγάπη και πάθος για ότι κάνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
12 / position1: 376 / position2: 1202
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb