ENTERTAINMENT

Η ταραχώδης ζωή της Rita Hayworth που μόνο οι σύντροφοί της γνωρίζουν

Kirk Douglas, Glenn Ford και Orson Welles
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η ταραχώδης ζωή της Rita Hayworth που μόνο οι σύντροφοί της γνωρίζουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν διάσημη για τους μοιραίους χαρακτήρες στους ρόλους της όμως, η Rita Hayworth ήταν αρκετά ντροπαλή στην πραγματικότητα και αντιμετώπιζε μια ταραχώδη προσωπική ζωή.

Έκανε αρκετούς γάμους, λέγοντας κάποτε ότι ήταν ένα «ευγενικό άτομο» που έλκονταν από «κακούς χαρακτήρες».

Ο ηθοποιός Kirk Douglas περιέγραψε την ηθοποιό ως «όμορφη, αλλά πολύ απλή». «Ένιωσα κάτι βαθιά μέσα της που δεν μπορούσα να συγκρατήσω - μοναξιά, θλίψη - κάτι που θα με τραβούσε κάτω. Έπρεπε να ξεφύγω».

Η Rita Hayworth φάνηκε να βρήκε κάποιον να την καταλάβει και να την εκτιμήσει με τον Glenn Ford, τον συμπρωταγωνιστή της στην Gilda, με τον οποίο είχε μια σχέση 40 ετών - με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο Ford είπε, «Για τον κόσμο, ήταν σύμβολο του σeξ, αλλά με εμένα, θα μπορούσε απλώς να είναι ο εαυτός της».

Μία από τις πιο διάσημες σχέσεις της, ωστόσο, ήταν με τον ηθοποιό/σκηνοθέτη Orson Welles. Οι δυο τους παντρεύτηκαν από το 1943 έως το 1947.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Hayworth αργότερα διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ και η οικογένειά της πίστευε πως τα προβλήματα αλκοολισμού της χειροτέρεψαν την κατάστασή της.

«Όταν έπινε, έσπαγε όλα τα έπιπλα και έμπαινε σε ένα αυτοκίνητο και έπρεπε να μπω στο αυτοκίνητο μαζί της και να προσπαθήσω να την ελέγξω. Ανέβαινε στους λόφους με το αυτοκίνητο ανεξέλεγκτη, σαν να μη τη νοιάζει αν θα πεθάνει. Τρομερές, τρομερές νύχτες. Είδα αυτό το υπέροχο κορίτσι να καταστρέφεται» είπε ο Orson Welles.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 546 / position2: 1003
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb