Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

Ποιο αντικείμενο πρέπει βγάλεις αμέσως από το υπνοδωμάτιο σύμφωνα με το Feng Shui

Δημιουργεί προβλήματα στον ύπνο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2022

Ποιο αντικείμενο πρέπει βγάλεις αμέσως από το υπνοδωμάτιο σύμφωνα με το Feng Shui
@merrymirta via Twenty20

Το σπίτι μας πρέπει πάντα να το αισθανόμαστε δικό μας, γι’ αυτό και μόλις μπαίνουμε σε αυτό πρέπει να αισθανόμαστε ήρεμοι και η διακόσμηση να μας ταιριάζει. Το Feng Shui στη διακόσμηση του σπιτιού είναι για πολλούς υψίστης σημασίας για να τηρείται μια αρμονία στην καθημερινότητα.

Τα έπιπλα και τα αντικείμενα που έχουμε στα δωμάτια του σπιτιού μας επηρεάζουν την ενέργεια του και μπορεί να μας προκαλέσουν ακόμα και κούραση ή νεύρα αν δεν μας ταιριάζουν.

Υπάρχει ένα αντικείμενο στο υπνοδωμάτιό μας, σύμφωνα με το Feng Shui, που θα πρέπει να το βγάλουμε γιατί έχει επίπτωση σε όλη την ενέργειά του και επηρεάζει αρνητικά τον ύπνο μας. Ποιο είναι αυτό;

Ο καθρέφτης που ίσως να έχετε κρεμάσει στον τοίχο. Οι ειδικοί στο Feng Shui είναι από τα πρώτα πράγματα που απαγορεύουν: καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο. Οι καθρέφτες φέρονται να αυξάνουν τη ροή της ενέργειας, η οποία (αυξημένη ροή) δημιουργεί πρόβλημα στον ύπνο σου.

Αν θέλετε να βάλετε κάτι στον τοίχο προτιμήστε έναν πίνακα. Κι αν πάλι θέλετε ντε και καλά έναν καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο, τουλάχιστον μην τον έχετε ακριβώς απέναντί σας όταν ξυπνάτε τα πρωινά.
Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb