ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι διατροφή κάνει ο Dwayne The Rock Johnson;

Μάντεψε πόσες θερμίδες καταναλώνει!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι διατροφή κάνει ο Dwayne The Rock Johnson;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Dwayne Johnson, γνωστός στους θαυμαστές ως "The Rock" όταν η καριέρα του στην πάλη άρχισε να απογειώνεται στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, έκανε στροφή στην υποκριτική και έκτοτε τον βλέπουμε σε πολύ πετυχημένες blockbuster ταινίες!

Από το 2001 πρωταγωνιστεί σε μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες όπως «The Other Guys», «Gridiron Gang» και «Race To Witch Mountain» (μέσω Empire). Είναι γνωστός για τη λατρεία του στη γυμναστική!

Ο συμπρωταγωνιστής του στο "Rampage", Jeffrey Dean Morgan, είπε σχετικά με τον τρόπο ζωής του ηθοποιού: "Είναι ένας φρικιό της φύσης. Φαίνεται ότι κάθε μήνα είναι σε μια διαφορετική ταινία. Στη μέση των γυρισμάτων Rampage, θα παρουσιάζει το SNL και θα κάνει διαφημίσεις για την Apple και μετά θα μας πει ότι βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος και οτιδήποτε άλλο. Δουλεύει στις 3:30 το πρωί για να μπορέσει να τα προλάβει όλα. Δεν ξέρω πώς το κάνει. Και το άλλο είναι ότι είναι τόσο της οικογένειας, οπότε όχι μόνο προλαβαίνει τα 9 εκατομμύρια πράγματα που έχει να κάνει στη δουλειά, αλλά μεγαλώνει και παιδιά και έχει έναν ευτυχισμένο γάμο».

Ο Rock σπάνια χάνει μια προπόνηση (εκτός αν τον χρειάζεται η οικογένειά του) και η εξαιρετικά καλή σωματική του διάπλαση κάνει τους θαυμαστές του να αναρωτιούνται τι ακριβώς τρώει σε μια μέρα για να διατηρήσει τους τεράστιους μύες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διατήρηση της φόρμας όπως του Dwayne "The Rock" Johnson απαιτεί μεγάλη αφοσίωση. Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Johnson ακολουθεί μια αυστηρή δίαιτα και ότι η δίαιτα αυτή, περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες εξαιρετικά υγιεινών τροφίμων.

Βασικό στοιχείο της διατροφής του είναι τα ψάρια, με ιδιαίτερη αγάπη στο μπακαλιάρο. Η Johnson ξεκινά κάθε μέρα με ένα γεύμα που αποτελείται από μπακαλιάρο, δύο αυγά και δύο φλιτζάνια πλιγούρι βρώμης για ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες αρχή της ημέρας.

Το μεσημέρι, ο Johnson καταναλώνει άλλες ψάρι μαζί με γλυκοπατάτες και λαχανικά. Ωστόσο, η διατήρηση μιας τόσο δυνατής σωματικής διάπλασης απαιτεί περισσότερα από το τυπικό πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σας γεύμα. Ο Johnson καταναλώνει επτά πλήρη γεύματα την ημέρα (μέσω του The Food Network).

Μάντεψε πόσες θερμίδες καταναλώνει!

Σύμφωνα με το The Food Network, ο Dwayne "The Rock" Johnson λαμβάνει πάνω από 5.000 θερμίδες την ημέρα. Με μια τέτοια πρόσληψη θερμίδων, είναι ασφαλές να πούμε ότι κάνει κάποιες πολύ έντονες προπονήσεις.

Είναι μια αυστηρή ρουτίνα, αλλά ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι επιδίδεται σε μια cheat day μία φορά την εβδομάδα για να διατηρήσει την ισορροπία (μέσω του People).

Tότε, απολαμβάνει τις ίδιες τεράστιες ποσότητες φαγητού που τρώει μια συνηθισμένη μέρα. Οι αγαπημένες του απολαύσεις περιλαμβάνουν πράγματα όπως τηγανίτες, σπιτικά μπισκότα σοκολάτας, και μπιφτέκια με πατάτες.

Για το 3ο καθημερινό του γεύμα, ο Rock τρώει κοτόπουλο μαζί με ρύζι και λαχανικά, και μετά για το 4ο γεύμα ο Johnson συνδυάζει το ψάρι με ρύζι και λαχανικά. Για το 5ο γεύμα του, θα φάει μια μπριζόλα με μια σαλάτα σπανάκι και μια ψητή πατάτα.

Στη συνέχεια απολαμβάνει ένα 6ο γεύμα που αποτελείται από περισσότερο μπακαλιάρο, ρύζι και λαχανικά και μετά ολοκληρώνει την ημέρα του με ένα 7ο γεύμα - μια ομελέτα 10 αβγών σε συνδυασμό με μια μερίδα πρωτεΐνης, και περισσότερα λαχανικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
11 / position1: 477 / position2: 1364
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb