ΠΡΟΣΩΠΑ

Το 2021 τα είχε όλα: Τα μεγαλύτερα γεγονότα της showbiz

Το 2021 τελικά δεν ήταν και τόσο κακό για κάποιους celebrities

Το 2021 τα είχε όλα: Τα μεγαλύτερα γεγονότα της showbiz
@j.touni / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2021 τα είχε όλα, χωρισμούς, νέες σχέσεις, επανασυνδέσεις, κυκλοφορία sequel αγαπημένων ταινιών, το φινάλε του La Casa de Papel. Ήταν γενικά ένα έτος που παρά του ότι ξεκίνησε με καλλιτεχνική αδράνεια λόγω της πανδημίας Covid-19 τελικά κατάφερε να μας εκπλήξει θετικά.

Τόσο στην εγχώρια σκηνή όσο και στη διεθνή σημειώθηκαν κάποια γεγονότα-σταθμός που θα συζητηθούν για καιρό ακόμα

Συνάντηση επι σκηνής Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή

Μπορεί η συνάντηση αυτή να συνέβη στην εκπνοή του 2020, ωστόσο εξελίχθηκε καθ’ όλο το 2021. Οι δύο γυναίκες τραγούδησαν μαζί μετά από την «πολυετή κόντρα τους» στο J2US. Ίσως τότε να εξελίχθηκε και σε κάτι παραπάνω από μια καλή σχέση, καθώς ακολούθησαν πολλές κοινές εξόδους των δύο τραγουδιστριών, όπως και ένα φιλί στο στόμα.

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Και μπορεί να μας είχε αποχαιρετήσει η Ελένη Μενεγάκη το καλοκαίρι το 2020, δηλώνοντας πως θα σταματήσει από την τηλεόραση, τελικά τον Σεπτέμβριο του 2021 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης επέστρεψε στο MEGA και ανέλαβε τη θέση της στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Χωρισμός Βανδή-Νικολαΐδη και ο Μπισμπίκης

Μετά από δύο δεκαετίες κοινής πορείας η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σίγουρα αυτός ήταν ένας χωρισμός που δεν περιμέναμε αλλά σύντομα η Δέσποινα βρήκε έναν νέο έρωτα που ακούει στο όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη. Ωστόσο, αυτή η σχέση έχει «κυνηγηθεί» όσο λίγες από τους παπαράτσι, αφήνοντας ελάχιστο προσωπικό χώρο στο νέο ζευγάρι.

Χωρισμός Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Snik

Ένας ακόμα χωρισμός που ήρθε το 2021 ήταν αυτό του διάσημου μοντέλου και του τράπερ. Το ζευγάρι συγκατοικούσε, ενώ ο Snik είχε δηλώσει ότι θα μπορούσε να δει την Ηλιάνα ως μητέρα των παιδιών του. Χώρισαν, τα ξαναβρήκαν για λίγο και τελικά χώρισαν οριστικά και η Ηλιάνα μετακόμισε από το σπίτι που διέμεναν.

Ζευγάρι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Το πιο hot και ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Οι δύο τους δημοσιοποίησα τη σχέση τους το καλοκαίρι, αλλά οι φήμες για τη σχέση τους υπάρχουν αρκετό καιρό πριν. Οι δύο τους φαίνεται πως έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την αγάπη τους παρά την απόσταση (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και να είναι είναι ένα από το πιο αγαπημένα μας ζευγάρια.

Επανασύνδεση Jennifer Lopez – Ben Affleck

Αυτή είναι μια επανασύνδεση που κανείς δεν περίμενε. Είχαν περάσει και 20 χρόνια από την διάλυση του αρραβώνα τους. Όμως τώρα το ζευγάρι είναι μαζί και φαίνεται ότι απολαμβάνουν περισσότερο από ποτέ ό ένας τη συντροφιά του άλλου.

Friends The Reunion/ Sex And The City/ Matrix

Φέτος είδαμε και μια τάση προς τις παλιές σειρές και ταινίες, καθώς είδαμε πολλά sequels και reunion, όπως των αγαπημένων μας Friends The Reunion, Sex And The City και Matrix.

Χωρισμός Kim Kardashian – Kanye West

Τον Φεβρουάριο του 2021 η Kim Kardashian και ο Kanye West ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ενώ τώρα και οι δύο βρίσκονται σε άλλες σχέσεις με αρκετά νεότερους τους. Μετά από αρκετά χρόνια κοινή πορείας και 4 παιδιά τελικά το ζευγάρι χάραξε ξεχωριστούς δρόμους. Ωστόσο αυτό δεν γνωρίζουμε αν έγινε σε κοινή συναίνεση.

Britney Spears

Μπορεί να άργησε αλλά η τελικά η Britney Spears τα κατάφερε και κέρδισε τη δικαστική μάχη με τον πατέρα της, κερδίζοντας έτσι και την ελευθερία της. Britney συγχαρητήρια.

Συνέντευξη πρίγκιπα Harry and Meghan Markle στην Oprah

Το πρώην πριγκιπικό ζεύγος αφού αποστασιοποιήθηκε από τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, μετοίκησε στις ΗΠΑ. Τον Μάρτιο του 2021 έδωσαν μια συνέντευξη στην Oprah μιλώντας για το ασφυκτικό περιβάλλον στο παλάτι αλλά και για το ρατσισμό που βίωσε η Meghan. Αυτή η συνέντευξη συζητήθηκε για πολύ καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb