Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Τύποι μηνυμάτων που δε θα μείνουν αναπάντητα από το αντικείμενο του πόθου σου

Πως μπορείς να τον προσεγγίσεις και να λάβεις απάντηση

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 03, 2022

Τύποι μηνυμάτων που δε θα μείνουν αναπάντητα από το αντικείμενο του πόθου σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Liliana Drew στο Pexels

Πώς γίνεται το να στέλνετε μήνυμα με το φλερτ σου να είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο – και να τυχαίνει να αναδεικνύεις τον πιο έξυπνο και πιο ξεκαρδιστικό εαυτό σου – και όμως, να σας είναι πολύ δύσκολο να μπορέσετε να ξεστομίσετε δύο λέξεις για να δείξετε τον ενθουσιασμό σας;

Ακριβώς τη στιγμή που πρέπει να εντυπωσιάσετε κάποιον, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κοιτάζετε επίμονα την οθόνη του τηλεφώνου σας για λεπτά πριν γράψετε ένα άθλιο «χαχα». Μην ανησυχείτε, όμως, γιατί δεν είστε μόνες.

Σχεδόν όλοι έχουν φρικάρει όταν πρόκειται να στείλουν μηνύματα στο αντικείμενο του πόθου της. Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ρίξετε την μπάλα στον άλλο, γι' αυτό σας παραθέτουμε μερικούς χαλαρούς τύπους συζητήσεων που είναι βέβαιο ότι θα τραβήξουν την προσοχή οποιασδήποτε έχετε βάλει στο νου.

Δείξτε τους ότι τους δίνετε προσοχή

Όχι μόνο θα χαίρεστε που παρακολουθήσατε τον αγώνα μπάσκετ τους π.χ., αλλά θα είναι πολύ χαρούμενοι που παρατηρήσατε αυτό το φοβερό τρίποντο που έκαναν στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να συζητάτε ένα πολυσυζητημένο θέμα με τον κολλητό σας. Αυτό θα μπορούσε να σας κρατήσει να συζητάτε για ώρες. Γιατί να μην το δοκιμάσετε και με το φλερτ σας;

Επικοινωνήστε για να δείτε τι κάνει

Το ενδιαφέρον σας θα τπν συγκινήσει τόσο πολύ που θα τους κάνει να έρθουν πιο κοντά σας. Επιπλέον, θα χαρούν να μάθουν ότι η παρουσία του δε θα σας είναι αδιάφοροι και ότι δεν τον ξεχάσατε.

Γίνετε αστείες

Κάντε το κόλλημα σας να γελάσει με το καλύτερο σας αστείο. Είτε πρόκειται για ένα κλασικό λογοπαίγνιο του μπαμπά, είτε για κάτι πιο τρελό, όλοι αγαπούν κάποιον που μπορεί να τους κάνει να γελά.

Κάντε τους να νομίζουν ότι είναι ο ήρωας σας

Ο αγαπημένος σας θα αισθάνεται υπέροχα για το γεγονός ότι τον θέλετε μαζί σας σε μια εκδήλωση που έχετε να πάτε, μιας που είναι διασκεδαστικό να είναι κάποιος κοντά του.
Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb