WELLNESS

Τα don`ts για τον γυναικείο oργασμό: 10 γυναίκες εξομολογούνται

Τα πράγματα που οι άντρες πιστεύουν πως αρέσουν στις γυναίκες αλλά δεν...

Τα don`ts για τον γυναικείο oργασμό: 10 γυναίκες εξομολογούνται

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τελικά πως φτάνουν οι γυναίκες σε opγασμό; Είναι κανείς τόσο βέβαιος που μπορεί να απαντήσει με αυτοπεποίθηση σε αυτή την ερώτηση;

Πάντως για όλους όσους ακόμα το ψάχνουν εμείς έχουμε την λύση. Δέκα γυναίκες εξομολογούνται και μοιράζονται όλα όσα πιστεύετε ότι τους αρέσουν αλλά στην πραγματικότητα τις ξενερώνουν.

  1. «Αν υπάρχει κάτι στο οποίο πρέπει να συμφωνήσουμε, αυτό είναι η έλλειψη ηχητικών oργασμών. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς οι άντρες μπορούν να είναι τόσο σιωπηλοί, αλλά όταν δεν είναι, είναι το μεγαλύτερο turn on που υπάρχει».
  2. «Ήταν ένας κάποτε που είχε πέσει με τέτοια μανία στο στήθος μου που έμοιαζε με σαύρα που έχει πάρει στεροειδή».
  3. «Τι είδους πορνό παρακολουθούν που τους κάνει να πιστεύουν ότι το fingering πρέπει είναι τόσο επιθετικό; Χαλαρώστε αγόρια λίγο».
  4. «Αυτό που κινούνται γρηγορότερα όταν τους λες ότι είσαι κοντά στο να τελειώσεις. Επαγγελματική συμβουλή: Μην αλλάξεις τίποτα. Συνέχισε τον ίδιο ρυθμό».
  5. «Η κίνηση για choking χωρίς να με ρωτήσουν. Ακριβώς επειδή είναι μια τάση ποpνό δεν σημαίνει ότι όλοι θέλουμε να ασφυκτιούμε. Εάν το θέλετε, πραγματικά ρωτήστε πρώτα».
  6. «Είναι τόσο ξενερωτικό το να με ρωτήσει ο άλλος αν το μέγεθός του είναι το μεγαλύτερο. Δεν είναι διαγωνισμός μεγέθους πeους το σeξ».
  7. «Το να μου τραβά τα μαλλιά σαν τα ηνία σε ενός αλόγου σκοτώνει τη διάθεση για μένα. Οι τύποι στο ποpνό κρατάνε τα μαλλιά γιατί τα κρατούν μακριά από το πρόσωπο της γυναίκας για την κάμερα. Όταν σηκώνεις το κεφάλι μου προς τα πίσω, δεν θα απολαύσω τίποτα εγώ, και θα μου χρωστάς χειροπράκτη για ένα μήνα».
  8. «Να με διπλώνει σαν κατσαρίδα. Δεν θέλω τα γόνατά μου στα αυτιά μου. Αυτό είναι για τις γωνίες στην κάμερα».
  9. «Το να τελειώσει στο πρόσωπό μου και χωρίς να με ρωτήσει. Πριν το κάνετε, δοκιμάστε τουλάχιστον μόνοι σας βάζοντας λίγη κόλλα στο πρόσωπό σας και δείτε πώς νιώθετε μετά».
  10. «Νομίζοντας ότι έχουμε συνεχώς διάθεση. Μπαίνεις στο δωμάτιο και νομίζεις ότι θα σε θέλω αμέσως. Όχι. Ακόμα σκέφτομαι αυτό το ντροπιαστικό πράγμα που έκανα την περασμένη εβδομάδα. Χρειάζομαι περισσότερα από τρία λεπτά για να μπεις μέσα μου».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb