ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Σε ποια κάρτα ταρώ αντιστοιχεί το ζώδιο σου και τι σημαίνει αυτό;

Όσα αποκαλύπτουν τα Ταρώ και τα ζώδια για την προσωπικότητα σας
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Σε ποια κάρτα ταρώ αντιστοιχεί το ζώδιο σου και τι σημαίνει αυτό;
Φωτογραφία από τον χρήστη Alina Vilchenko στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε ζώδιο του κύκλου αντιπροσωπεύεται από μια κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα. Τι είναι όμως η Μεγάλη Αρκάνα; Οι περισσότερες τράπουλες ταρώ περιέχουν 78 φύλλα, χωρισμένα σε δύο σετ: τη Μεγάλη Αρκάνα και τη Μικρή Αρκάνα.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη αποτελείται από 22 κάρτες που αντιπροσωπεύουν την πνευματική διαδρομή και το ταξίδι σας. Και κάθε μια κάρτα επίσης αντιπροσωπεύει ένα ζώδιο. 

Τι σημαίνει όμως η κάρτα ταρώ του ζωδίου σας για εσάς; Μπορείτε να σκεφτείτε το νόημά τους για να ανεβείτε πνευματικά, να αποφύγετε πιθανά δράματα, να προσελκύσετε τον σύντροφο των ονείρων σας και να βρείτε τις υπερδυνάμεις σας. 

ΚΡΙΟΣ: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο στωικός κοσμικός μπαμπάς του Ταρώ είναι το τέταρτο φύλλο στην Μεγάλη Αρκάνα. Ο Αυτοκράτορας αντιπροσωπεύει την εξουσία, τη δύναμη, το θεμέλιο και την ηγεσία. Απλά κοιτάξτε τον! Κάθεται στον γιγάντιο πέτρινο θρόνο του, που στολισμένος με τέσσερα κεφάλια κριαριών, συμβολίζοντας τη σύνδεσή του με το ζώδιο της φωτιάς, τον Κριό. Αυτή η κάρτα απαιτεί προσοχή όταν τραβιέται σε μια ανάγνωση, όπως και εσύ, σαν Κριός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο δεξί χέρι του αυτοκράτορα, κρατά ένα ankh, το αιγυπτιακό σύμβολο της ζωής, και στο αριστερό του είναι μια σφαίρα, που αντιπροσωπεύει τον κόσμο στον οποίο κυβερνά. Η πειθαρχία στη ζωή και τις σχέσεις σας, θα σας φέρει την επιτυχία. Όσον αφορά το σeξ και την αγάπη, σας αρέσει να είστε οι κυρίαρχοι, γι' αυτό βρείτε στον εαυτό σας μια αυτοκράτειρα: ένα άτομο που εκτιμά τη δύναμη και την αντοχή σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Τι είναι ένας ιεροφάντης; Είναι μια ελληνική λέξη για τον «αρχιερέα» και αυτή η κάρτα μερικές φορές ονομάζεται επίσης Πάπας. Ο Ιεροφάντης είναι κάπως σαν τον πνευματικό οδηγό των ταρώ. Με έντονες και ιερές δονήσεις, ο Ιεροφάντης συμβολίζει την οργάνωση, τον θεσμό και το μονοπάτι προς τη γνώση. Στο αριστερό του χέρι, κρατά ένα τριπλό σκήπτρο, που αντιπροσωπεύει την κυριαρχία πάνω στην ύλη, το συναίσθημα και τη σκέψη.

Ο Ιεροφάντης είναι η πέμπτη κάρτα της Αρκάνα, ένας αριθμός που αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα και τη χαρά στον υλικό κόσμο. Είναι επίσης ένας ειδικός αριθμός για την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη πλανήτη σας. Ο Ταύρος κυβερνά τον φυσικό κόσμο, τον αισθησιασμό, την ευχαρίστηση και τα υλικά αγαθά. Είστε ένας κορυφαίος δημιουργός και με τον καιρόν θα αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η κάρτα σας είναι διασκεδαστική, Δίδυμοι. Όλοι ενθουσιάζονται όταν βλέπουν τους Εραστές να ξεπροβάλλουν σε μια ανάγνωση Ταρώ. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τα θέματα της καρδιάς, αλλά και τη δύναμη της δυαδικότητας. Στο εν λόγω φύλο, ο Adam κοιτάζει μπροστά, δείχνοντας τον φυσικό κόσμο, ενώ η Eve κοιτάζει προς τα πάνω, δείχνοντας τον διαισθητικό. Όταν αυτές οι δύο ενέργειες συνδυάζονται, δημιουργούν ένα σύνολο, όπως ακριβώς και ο Δίδυμος, που σας αντιπροσωπεύουν στον ζωδιακό κύκλο. Στέκονται μπροστά στο Δέντρο της Γνώσης και στο Δέντρο της Ζωής, λέγοντάς σας ότι υπάρχουν πάντα δύο πλευρές σε κάθε κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΤΟ ΑΡΜΑ

Είστε οι πολεμιστές του ταρώ! Το Άρμα είναι η κάρτα σας και σας κάνει να νιώθετε δυνατοί, δυναμικοί και θαρραλέοι. Για τον Καρκίνο, όλα έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα! Και μόλις ο Καρκίνος έλκεται συναισθηματικά από κάτι ή κάποιον, θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει. Σε πολλές τράπουλες ταρώ τύπου, βλέπουμε δύο σφίγγες που είναι ασπρόμαυρες, συμβολίζοντας τις αντίθετες δυνάμεις που ο αρματιστής πρέπει να μάθει να ελέγχει. Το ποτάμι στο βάθος συμβολίζει την ανάγκη να είσαι στη ροή του ρυθμού της ζωής.

Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με το να ξεπερνάτε τα εμπόδια και να οδηγείστε προς τη νίκη, σαν τη φλογερή δύναμη που είστε. Δεδομένου ότι είστε ζώδιο του νερού, χρειάζεστε αλλαγή για να εξελιχθείτε, αλλά αυτή μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς. Το Άρμα είναι εδώ για να σας ενθαρρύνει όταν πραγματικά θέλετε να την κάνετε, και να βγείτε από το καβούκι σας. Ξέρουμε ότι είναι ζεστά και άνετα εκεί μέσα, αλλά χρησιμοποιήστε αυτήν την κάρτα για να σας καθοδηγήσει προς τα μεγαλύτερα όνειρά σας. Θυμηθείτε, ότι η αγάπη πάντα κερδίζει!

ΛΕΩΝ: ΔΥΝΑΜΗ

Με αυτό το τολμηρό, όμορφο βρυχηθμό που έχετε, Λέοντες , δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κάρτα σας είναι Δύναμη. Η δύναμη έχει να κάνει με το να ξεπερνάτε τις δυσκολίες στη ζωή σας, με θάρρος, ζωτικότητα και σθένος. Η κάρτα δείχνει μια γυναίκα να χαϊδεύει ένα λιοντάρι στο μέτωπό, κάτω από έναν χρυσό ουρανό. Παρά το γεγονός ότι το λιοντάρι φαίνεται απειλητικό, η γυναίκα φαίνεται να κυριαρχεί πάνω του. Αυτό σημαίνει ότι η μαγεία σας είναι απεριόριστη.

Ο αριθμός που σχετίζεται με αυτήν την κάρτα είναι το 8, το οποίο αντιπροσωπεύει επίσης το σύμβολο του απείρου, μιλώντας για ατελείωτες δυνατότητες και την αυτοκυριαρχία σας, αλλά και από το πως το κάρμα συνδέεται άμεσα με τη νίκη που αναζητάτε. Θυμηθείτε τη δύναμη του λιονταριού όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα σταδιοδρομίας ή σχέσης. Είστε προορισμένοι για επιτυχία, γι' αυτό να είστε γενναίοι και να κυνηγήσετε με τόλμη τα πάθη και τις επιθυμίες σας. Αλλά να θυμάστε, η επιτυχία σας θα προέλθει κυρίως, από τη συμπόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Η κάρτα σας αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του ταξιδιού σας, Παρθένοι. Ο Ερημίτης είναι μια ισχυρή δύναμη πνευματικής ενόρασης και γνώσης που προέρχεται από μέσα. Στην κάρτα, συνήθως βλέπουμε έναν γέροντα μπροστά σε ένα βουνό, που συμβολίζει την επίγνωση και τη βαθιά αφοσίωση σε έναν στόχο. Για να συνδεθείτε με τον σκοπό σας, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή και μερικές φορές αυτό μπορεί να απαιτεί λίγη μοναξιά.

Ως ένα από τα πιο αφοσιωμένα και εργατικά ζώδια του κύκλου, μπορείτε με τόλμη να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας για να ευθυγραμμιστείτε με τον υψηλότερο σκοπό, τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Εκδηλώστε την ενέργεια του Ερημίτη και αφιερώστε χρόνο για ενδοσκόπηση. Ο Ερημίτης είναι επίσης ένα κάλεσμα για να μοιραστείτε τη γνώση σας με τους άλλους, γι' αυτό διάδωστε αυτή τη γλυκιά σοφία. Στις σχέσεις, πρέπει να σας δοθεί χώρος και σεβασμός για να βρείτε την εσωτερική σας κλήση. Ψάξτε για έναν σύντροφο που μπορεί να μην απογοητεύσει τις αξίες σας και να είναι έτοιμος για έξυπνες συζητήσεις. Προσπαθήστε επίσης να μην αναζητήσετε τον τέλειο σύντροφο - παραμείνετε ανοιχτοί σε δώρα που μπορεί να σας φέρει το σύμπαν. Να θυμάστε ότι μερικές φορές αυτό που ζητάτε δεν μπαίνει στο πακέτο που περιμένετε.

ΖΥΓΟΣ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η ισορροπία είναι η υπερδύναμή σας, Ζυγοί, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κάρτα ταρώ σας είναι η Δικαιοσύνη. Έχετε μια αποστολή και ο κόσμος σας χρειάζεται. Η ισορροπία σας κρατά στη ζωή, όπως και η ακεραιότητά σας. Ακριβώς όπως η ζυγαριά στην εικόνα, έχετε κατά νου ότι η διαίσθηση πρέπει επίσης να είναι σε ισορροπία με τη λογική. Η δικαιοσύνη είναι η εντάκατη κάρτα στην Μεγάλη Αρκάνα.

Στην αγάπη χρειάζεστε ειλικρίνεια, σεβασμό, πίστη και κυρίως υπομονή από τον σύντροφό σου. Στις σχέσεις σας να έχετε κατά νου ότι οι σύντροφοί σας είναι ο καθρέφτης αυτού που έχετε δώσει στους άλλους. Στην καριέρα, φρόντιστε να διατηρήσετε την αμοιβαιότητα και τον αλτρουισμό σας. Να βασίζεστε πάντα στη ζυγαριά σας και να ξέρετε ότι το κάρμα σας προσέχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΘΑΝΑΤΟΣ

Ως ένα από τα πιο ισχυρά και προκλητικά ζώδια του κύκλου, η κάρτα σας είναι ο Θάνατος, που αντιπροσωπεύει τη μεταμόρφωση και την αναγέννηση. Όχι μόνο είστε η βασίλισσα του σeξ του ζωδιακού κύκλου, αλλά ως κυρίαρχες του Θανάτου, έχετε επίσης μερικά σοβαρά μαγικά vibes. Ο Θάνατος συμβολίζεται με έναν σκελετό με πανοπλία, που καβαλάει ένα άλογο. Ο σκελετός αντιπροσωπεύει το μέρος του σώματος που επιβιώνει πολύ καιρό αφότου φύγει από τη ζωή. Η πανοπλία συμβολίζει το αήττητο, γιατί δεν μπορείτε ποτέ να κατακτηθείτε Σκορπιοί!

Ξέρετε πως να μετατρέπετε τον πόνο που βιώνετε σε αγάπη, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Η κάρτα σας συνδέεται με τον αριθμό 13, που είναι ένας μαγικός αριθμός εξαγνισμού. Είστε ένα ρευστό, υδάτινο πλάσμα και στις σχέσεις, πρέπει να σας δοθεί ο χώρος για να εξελιχθείτε και να αλλάξετε. Χρειάζεστε επίσης βάθος και πίστη που αντικατοπτρίζει την ένταση και την άγρια ​​τολμηρή καρδιά σας. Σε οποιοδήποτε σημείο, μπορείτε να γεννηθείτε ξανά από τις στάχτες σας και να διοικήσετε τον κόσμο, Σκορπιοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΓΚΡΑΤΙΑ

Είστε άγρια παιδία στην καρδιά, Τοξότες, οπότε φυσικά, η κάρτα ταρώ σας είναι η Εγκράτεια. Όπως αυτή η κάρτα, είστε φιλοσοφημένα όντα, που αναζητούν την αλήθεια και προσπαθούν συνεχώς να είναι πιο διαφωτισμένα. Η εγκράτεια εμφανίζεται όταν πρέπει να ελέγξετε τον εαυτό σας και να επανασυνδεθείτε με το κέντρο σας. Η Εγκράτεια αντιπροσωπεύεται από έναν άγγελο που ρίχνει αργά το υγρό από το ένα χρυσό φλιτζάνι σε ένα άλλο, μια αλχημική διαδικασία που ονομάζεται tempering. Ο άγγελος ισορροπεί επίσης μεταξύ του ενός ποδιού στους βράχους, εκφράζοντας την ανάγκη να μείνετε προσγειωμένοι, και του ενός ποδιού στο νερό, δείχνοντας την ανάγκη να είστε στην κοσμική ροή.

Χρειάζεστε έναν εραστή που να μπορεί να συμβαδίζει μαζί σας και να εκτιμά την περιπλάνηση σας. Η μάθηση είναι σημαντική για εσάς και συμβαδίζει με νέες εμπειρίες. Φροντίστε να κάνετε ταξίδια για να είστε ευθυγραμμισμένοι με το ελεύθερο πνεύμα σας. Κάνετε τα πάντα διασκεδαστικά και η Εγκράτεια θα σας καθοδηγήσει προς τον υψηλότερο εαυτό σας όποτε το χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Είστε μια επίμονη κατσίκα Αιγόκεροι και ο Διάβολος είναι η κάρτα που σας αντιπροσωπεύει. Μην φοβάστε, αυτή η κάρτα είναι άγρια, όπως εσείς. Η σύνδεση του Αιγόκερου με τον Διάβολο έχει τις ρίζες της στη μυθολογία του Έλληνα θεού Πάνα, του θεού της φύσης, που ήταν μισός άνθρωπος και μισός τράγος. Ο Διάβολος συμβολίζει αυτό που συμβαίνει όταν δίνετε πλήρη κυριαρχία στις ακατέργαστες επιθυμίες σας. Όποιος είναι με έναν Αιγόκερω ξέρει ότι έχει δεξιότητες στην κρεβατοκάμαρα.

Ο Διάβολος έχει να κάνει με το να είστε συντονισμένοι με αυτά που σας ενεργοποιούν. Ανεβείτε αυτή τη σκάλα της ζωής ακριβώς όπως η κατσίκα ανεβαίνει στην πλαγιά ενός βουνού. Αφεθείτε στις απολαύσεις της ζωής, όλοι χρειαζόμαστε λίγο από τον Διάβολο στη ζωή μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ως σημάδι που αγγίζει για πάντα τα αστέρια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κάρτα ταρώ σας είναι, το αστέρι. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την ειρήνη, την ηρεμία και τις καινοτόμες ιδέες. Είστε μοναδικοί και είστε εδώ στη Γη για να μοιραστείτε τα δώρα σας. Αυτή η κάρτα σας ζητά να έχετε ελπίδα για το μέλλον. Αντιπροσωπεύεται από μια γυναίκα που γονατίζει για να χύσει στάμνες με νερό σε μια λίμνη, με ένα αστέρι να λάμπει από πάνω της. Ακριβώς όπως η γυναίκα στην εικόνα, κρατάτε το ένα σας πόδι στο έδαφος, αντιπροσωπεύοντας την πρακτικότητα, και το άλλο σας πόδι στο νερό, αντιπροσωπεύοντας τη διαίσθηση.

Αυτή η κάρτα μας δείχνει ότι μέσω της μαγείας του αστεριού μπορείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και ότι κρατάτε μέσα σας όλα όσα χρειάζεστε για την ευτυχία σας. Για εσάς, η δημιουργική εργασία και η αυτοεξέλιξη είναι αυτό για το οποίο ζείτε. Αναζητήστε έναν εραστή που θα ενθαρρύνει την ανθρωπιστική σας πλευρά. Η γuμνή γυναίκα στην κάρτα είναι μια υπενθύμιση για να έχετε το θάρρος να δείξετε τον όμορφο εαυτό σας στον κόσμο.

ΙΧΘΥΣ: Η ΣΕΛΗΝΗ

Ως το πιο ονειρικό ζώδιο του κύκλου, η κάρτα σας είναι η Σελήνη, Ιχθείς. Αυτή η κάρτα συνδέεται με τη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα. Το νερό στην εικόνα είναι το υποσυνείδητό σας. Στην εικόνα της κάρτας, μια χαριτωμένη καραβίδα σέρνεται από μια πισίνα, δείχνοντας τα πρώτα στάδια της συνείδησης να ξεδιπλώνονται και ένας σκύλος και ένας λύκος ουρλιάζουν στη Σελήνη, αντιπροσωπεύοντας τόσο το ήμερο όσο και το άγριο μέρος του μυαλού σας.

Η δύναμή σας έγκειται στην ικανότητά σας να αναγνωρίζετε τα πολύπλοκα συναισθήματά σας. Αφήστε τα όνειρά σας να σας καθοδηγήσουν, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Στην αγάπη, πρέπει να νιώθετε συναισθηματική υποστήριξη. Προσέξτε να μην αφήσετε τους ανθρώπους να εκμεταλλευτούν την ευγενική καρδιά σας και να θυμάστε, η Σελήνη είναι πάντα εκεί για να φωτίσει το δρόμο σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
26 / position1: 394 / position2: 1096
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb