ΥΓΕΙΑ

Προφυλακτικά που θα κάνουν το σeξ ακόμα πιο ωραίο

Δοκίμασε τα και βάλε φωτιά στην ερωτική σου ζωή
Από το NEWSROOM
Προφυλακτικά που θα κάνουν το σeξ ακόμα πιο ωραίο
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

Επιλέγετε απλώς κλασικά προφυλακτικά, γιατί αν πάρετε κάποια που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά, φοβάστε ότι θα σας χαλάσουν την αίσθηση της επαφής; Το καλύτερο, είναι πάντως να δοκιμάσετε μερικά προφυλακτικά μέχρι να καταλάβετε ποιο σας ταιριάζει, καθώς στον καθένα θα αρέσουν διαφορετικά πράγματα.

Υπάρχουν προφυλακτικά για όλους: αρωματισμένα, εξαιρετικά ασφαλή, χωρίς λάτεξ, ακόμα και αυτά που λάμπουν στο σκοτάδι. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κανονικά προφυλακτικά, με ραβδώσεις για επιπλέον ευχαρίστηση, προφυλακτικά που χρησιμοποιούν μούδιασμα με στόχο να καθυστερήσουν την κορύφωση σας, αλλά και εξαιρετικά ευαίσθητα, για εκείνους που δε θέλουν να νιώθουν ότι χρησιμοποιούν προφυλακτικό στο σeξ.

Υπάρχουν επίσης επιλογές προφυλακτικών χωρίς λάτεξ, για εκείνους και εκείνες που έχουν αλλεργία στο εν λόγω υλικό, ακόμη και επιλογές vegan προφυλακτικών, για τους vegans. Κοινώς, υπάρχει ένα μεγάλο πλήθος διαφορετικών ειδών προφυλακτικών και όλοι μπορούν να βολευτούν.

Παρακάτω θα διαβάσετε για όλα τα διαθέσιμα είδη προφυλακτικών που μπορείτε να δοκιμάσετε και να κάνετε το σeξ σας ακόμα καλύτερο!

Ο κανονικός τύπος προφυλακτικών

Σχεδιασμένα για να προσφέρουν την καλύτερη εφαρμογή σε ένα πέoς κανονικού μεγέθους, τα κανονικά προφυλακτικά διατίθενται σε μια ποικιλία από αξιόπιστες μάρκες. Γενικά, τα κανονικά προφυλακτικά έχουν μήκος 19 cm και πλάτος 5.4 cm, για άνετη προστασία. 

Τα προφυλακτικά με υλικό που καθυστερεί την κορύφωση

Τα προφυλακτικά που δίνουν καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της επαφής, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρατείνετε την ευχαρίστηση. Χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα ελαφρού αναισθητικού βενζοκαΐνης, τα εν λόγω προϊόντα μειώνουν την ευαισθησία σε ολόκληρο το πέoς, δρώντας αποτελεσματικά στην καθυστέρηση της εκσπeρμάτωσης. Έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τα κανονικά προφυλακτικά, με άκρα δεξαμενής και θηλής και εύκολο στη χρήση σχήμα, αλλά συχνά είναι ελαφρώς πιο παχιά. Αυτό βοηθά στη μείωση της υπερδιέγερσης ακόμη περισσότερο, διατηρώντας την ευχαρίστηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τα εξαιρετικά ασφαλή

Μπορείτε να έχετε πλήρως την ηρεμία σας κατά τη διάρκεια του σeξ με τα εξαιρετικά ασφαλή προφυλακτικά. Έχοντας μεγαλύτερο πάχος και περισσότερη λίπανση, τα εξαιρετικά ασφαλή προφυλακτικά χρησιμοποιούνται συχνά για πpωκτικό σeξ και παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς στην ευχαρίστηση.

Τα προφυλακτικά με έντονη υφή

Προσφέροντας διαφορετικές υφές για την τόνωση και των δύο συντρόφων κατά τη διάρκεια του σeξ, τα ανάγλυφα προφυλακτικά διαθέτουν αισθησιακές κουκκίδες, ραβδώσεις και χάντρες για να δώσουν μια επιπλέον συναρπαστική διάσταση στην ευχαρίστησή. 

Τα εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά

Ζήστε μια πιο στενή αίσθηση χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια με τα εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά. Σχεδιασμένα για να ενισχύσουν την ευχαρίστησή σας με μια αίσθηση δέρματος, το ελάχιστο πάχος τους επιτρέπει την μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ των δύο συντρόφων κατά τη διάρκεια του σeξ. Όλα τα ευαίσθητα προφυλακτικά κατασκευάζονται με τις ίδιες υψηλές προδιαγραφές με τα κανονικά προφυλακτικά, προσφέροντας ποιότητα και ασφάλεια.

Λάμψη στο σκοτάδι

Κυριολεκτικά, αυτά τα προφυλακτικά λάμπουν στο σκοτάδι και σίγουρα, εκτός από ασφάλεια θα σας προσφέρουν και διασκέδαση.

Προφυλακτικά χωρίς λατέξ

Τα προφυλακτικά χωρίς λάτεξ είναι η καλύτερη επιλογή για όσους έχουν αλλεργίες στο συγκεκριμένο υλικό. Είναι φτιαγμένα με τα ίδια πρότυπα υψηλής ποιότητας με τα κανονικά προφυλακτικά, ενώ χρησιμοποιούν καινοτόμα υλικά στη θέση του λάτεξ, όπως πολυισοπρένιο, πολυουρεθάνη και φυσική μεμβράνη για να προσφέρουν μια πιο φυσική αίσθηση. Φυσικά και δεν χρειάζεται να έχετε αλλεργία στο λάτεξ για να επιλέξετε αυτά τα προφυλακτικά, καθώς, συχνά οι άνθρωποι επιλέγουν προφυλακτικά χωρίς λάτεξ γιατί προτιμούν την αίσθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 718 / position2: 1186
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb