THINK

Σερβιτόρα στα Hooters αποκαλύπτει τα πιο σιχαμενα σχόλια από πελάτες

Ακούει κάθε μέρα, σeξουαλικά σχόλια από θαμώνες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Σερβιτόρα στα Hooters αποκαλύπτει τα πιο σιχαμενα σχόλια από πελάτες

Δεν υπάρχει πολλή πρωτοτυπία όταν πρόκειται για ατάκες αντρών ειδικά στις σερβιτόρες των Hooters, όπως αποδεικνύεται.

Μια σερβιτόρα των Hooters που εργάζεται στη διάσημη αλυσίδα εστιατορίων αποκάλυψε αυτό που η ίδια και οι συνάδελφοί της έχουν βαρεθεί να ακούν από πελάτες.

Η σερβιτόρα - που επέλεξε να παραμείνει ανώνυμη - αποκάλυψε στο Insider πώς απαντά στους πιο... πεσιματίες θαμώνες και τις χαζές προσπάθειές τους να την προσελκύσουν.

Σε απάντηση σε έναν καλεσμένο που ρώτησε, "Είσαι στο μενού;" η σερβιτόρα εξήγησε ότι απλώς χαμογελά βρίζοντας από μέσα της.

Πρόσθεσε ότι ακούει κάθε μέρα, σeξουαλικά σχόλια από θαμώνες. Επίσης ένα σχόλιο που ακούει τακτικά στη δουλειά που προκαλεί ένα μάτι: «Γιατί δεν χαμογελάς;»

«Δουλεύεις, σκοτώνεσαι, τρέχεις, πηγαίνεις πέρα ​​δώθε και κάποιος θα σε σταματήσει κυριολεκτικά και θα σου πει: "Γιατί δεν χαμογελάς;" »

Η σερβιτόρα πρόσθεσε ότι λαμβάνει συχνά το σχόλιο: «Θα μου άρεσε... μια ζεστή σοκολάτα», λόγω του χρώματός της!

«Λατρεύω ένα ωραίο, μελαχρινό κοριτσάκι!», επίσης ακούει διαρκώς!  Συχνά ακούει ότι «το Hooters είναι ένα στριπτιτζάδικο» και ότι «τα κορίτσια των Hooters είναι χαζά». Εξήγησε ότι πολλά κορίτσια απλώς εργάζονται στο εστιατόριο παράλληλα με τις σπουδές τους για να κερδίσουν επιπλέον χρήματα.

«Έχω μεταπτυχιακό και αυτή είναι η δεύτερη δουλειά μου», πρόσθεσε. «Η μάνατζέρ μου από το πρώτο εστιατόριο που δούλεψα πήρε πτυχίο νοσηλευτικής ενώ ήταν κορίτσι των Hooters».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
7 / position1: 285 / position2: 588
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb