BED TALK

Το τέλειο μέγεθος πέους υπάρχει και μας το δείχνει η επιστήμη

Πόσα εκατοστά ικανοποιούν τις γυναίκες;
Από το NEWSROOM
Το τέλειο μέγεθος πέους υπάρχει και μας το δείχνει η επιστήμη
@peraznalove

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερώτηση: Είναι το μεγαλύτερο πάντα το καλύτερο;

Το τέλειο μέγεθος πέοuς είναι ένα θέμα για το οποίο φαίνεται να έχουν όλοι μια γνώμη για αυτό, ενώ πραγματικά, δεν θα έπρεπε να έχει τόση σημασία. Αν μη τι άλλο, γι' αυτό δεν υπάρχουν και τα sεx toys για τα ζευγάρια;

Και αφού σου έχουμε χαρίσει τόσους οδηγούς για προφυλακτικά και λιπαντικά, για τις καλύτερες εφαρμογές σeξ, για dating apps και φυσικά τα καλύτερα sεx toys, το επόμενο που θα σου παρουσιάσουμε, είμαι μια επιστημονική ανάλυση του τέλειου μεγέθους πέοuς. Κάθισε αναπαυτικά και ξεκίνα να διαβάζεις το άρθρο που ακολουθεί.Λοιπόν… υπάρχει τέλειο μέγεθος πέοuς;

Μια ομάδα ερευνητών μας λέει ότι κατέληξε στο οριστικό - μέσο- μέγεθος πέοuς που προτίμησε ομάδα γυναικών που έλαβαν μέρος σε έρευνα σχετικά με το εν λόγω ερώτημα και όπως αποδείχτηκε, για αυτές, το μεγαλύτερο δεν ήταν πάντα και το καλύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη μελέτη που ολοκληρώθηκε το 2015 διαπίστωσε ότι, όχι μόνο οι γυναίκες που συμμετείχαν προτιμούσαν σε μεγάλο βαθμό τα πeη «μέσου» μεγέθους, αλλά είχαν και ελαφρώς διαφορετικές προτιμήσεις εάν το πέoς που συναντούσαν ήταν μακροχρόνιος εραστής ή της μιας βραδιάς, που μπορεί να βρήκαν συναντήθηκαν στο Tinder.

Το δείγμα των 75 γυναικών που μελετήθηκαν, κλήθηκαν να χειριστούν 33 ομοιώματα πέοuς, με μια σειρά διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών, που δημιουργήθηκαν από έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή (ίσως και η καλύτερη χρήση της σχετικά νέας τεχνολογίας που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα;). Στη συνέχεια τους ζήτησαν να τα ταξινομήσουν βάζοντας στην κορυφή το πέoς που θεωρούν ιδανικότερο για τον μακροχρόνιο σύντροφό τους (ή το fυck buddy τους), έναντι των αντρών που είχαν κάνει one night stand. Προκειμένου να αφαιρεθεί οποιαδήποτε φυλετική προκατάληψη ή στερεότυπο, οι ψεύτικοι φαλλoί ήταν όλοι μπλε.

Αποδεικνύεται ότι οι γυναίκες συμφώνησαν ότι το τέλειο μέγεθος πέοuς είχε μήκος 16.25 cm μήκος. Το μέσο μέγεθος πέοuς σε στύση είναι μεταξύ 14 και 16 εκατοστών.

Τα αποτελέσματα της έρευνας διαπίστωσαν επίσης ότι δεν ήταν το μήκος αλλά το πάχος που είχε μεγαλύτερη σημασία για τις γυναίκες, όπως επιβεβαίωσε η Δρ Nicole Prause που ήταν επικεφαλής της. «Για να μεγιστοποιηθούν οι πιθανότητες να λάβουν τα σeξουαλικά οφέλη, είναι λογικό οι γυναίκες να προτιμούν ένα πέoς μεγαλύτερης διαμέτρου, που ακουμπάει καλύτερα στην κλeιτορίδα, προκαλώντας ευχάριστηση μέσω της τριβής της και επίσης θα διεγείρει περισσότερο την περιοχή των χειλιών», είπε η Prause.

«Oι γυναίκες μπορεί να προτιμούν διαφορετικά μεγέθη πέοuς για διαφορετικούς λόγους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, επομένως οι πιθανότητες είναι πολύ καλές για κάποιον άντρα που είναι ιδανικός για τον τύπο σχέσης που αναζητούν».

Προφανώς αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι αυτή είναι μόνο μια επιστημονική μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε μια σχετικά μικρή ομάδα 75 γυναικών πριν από μερικά χρόνια. Η προτίμηση του καθενός, τελικά, θα είναι διαφορετική και δεν θα ελκύονται όλοι οι άνθρωποι που ταυτίζονται ως γυναίκες από άτομα που ταυτίζονται ως άνδρες ή γενικά ως πeη, με συγκεκριμένα κριτήρια. Και πάλι όμως, έχει αρκετό ενδιαφέρον να διαβάζουμε τέτοια νέα, σωστά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 294 / position2: 904
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb