SKIN CARE

Γιατί το νερό micellaire έχει γίνει τόσο απαραίτητο στη skincare routine;

Το hero προϊόν της βραδινής ρουτίνας μας
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Γιατί το νερό micellaire έχει γίνει τόσο απαραίτητο στη skincare routine;
Samad Deldar /Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To νερό micellaire έχει καταφέρει να ανέβει στην κορυφή των προϊόντων καθαρισμού προσώπου.

Εδώ και περίπου μία δεκαετία, το micellaire water έχει μπει στην skncare routine μας και δεν θα το αλλάζαμε με τίποτα. Πολλές φορές, μάλιστα, τυχαίνει να αναρωτηθούμε, τί θα κάναμε χωρίς αυτό; Ξεκίνησε να γίνεται δημοφιλές στα φαρμακεία της Γαλλίας, όπως και πολλά προϊόντα ομορφιάς.

Πλέον, η πλειοψηφία των μεγάλων εταιρειών ομορφιάς, έχουν λανσάρει το δικό τους αντίστοιχο προϊόν. Απο τις πολύ μικρές, μέχρι τους κολοσσούς, έχουν καταφέρει να έχουν στη γκάμα τους το προϊόν που μπορείς αυτή τη στιγμή να το βρεις σε όλον τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beautyderm Paris (@beautydermparisofficial)

Γιατι έχει καταφερει να γινει τοσο απαραιτητο το Micellaire water

Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο έχει καταφέρει να γίνει τόσο απαραίτητο το νερό micellaire, είναι ότι πρόκειται για ένα προϊόν κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες. Επιπλέον, είναι πολύ αποτελεσματικό στην αφαίρεση του μακιγιάζ και των ρύπων, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. 

Στην ουσία είναι νερό, καθαρισμένο απο τα μέταλλα που περιέχει το νερό βρύσης, για παράδειγμα, εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά. Τραβάει σαν μαγνήτης το μακιγιάζ και την βρωμιά που έχουμε στο πρόσωπο, καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας και αφήνει το δέρμα καθαρό και φρέσκο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗGlass Skin: Πως θα υιοθετήσεις κι εσύ την Κορεάτικη Skincare τάση ΙΟΥΝ 23, 2021

Η ουσιαστική διαφορά του απο τα άλλα προϊόντα καθαρισμού, είναι ότι δεν ξηραίνει το δέρμα, ούτε το “βαραίνει”. Έχει πιο φυσική και ήπια σύσταση. Ωστόσο, για να καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου το βράδυ, οι ειδικοί προτείνουν double cleansing (δες εδώ). Δηλαδή, ακόμα ένα προϊόν, ακόμα ένα βήμα για πραγματικά καθαρό δέρμα.

Αν και τα συστατικά του δεν ξηραίνουν το δέρμα, όπως προαναφέραμε, χρειάζεται να ακολουθήσει ενυδάτωση και όλα τα βήματα της ρουτίνας σου. Τέλος, ενώ ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, υπάρχουν και άλλες κατηγορίες, όπως για παράδειγμα για ακνεϊκή επιδερμίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 149 εβδομάδες
Glass Skin: Πως θα υιοθετήσεις κι εσύ την Κορεάτικη Skincare τάση
Μια τάση που έχει γίνει viral
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb