BED TALK

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν ξεκινήσεις τα (ερωτικά) παιχνίδια με κεριά

Για εσένα που θέλεις να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις κάτι αρκετά σeξι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν ξεκινήσεις τα (ερωτικά) παιχνίδια με κεριά
Φωτογραφία από τον χρήστη Matej Novosad στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχει σημασία αν σου αρέσει το πιο ήρεμο σeξ ή αν η έννοια του kinky για εσένα είναι το να κάνεις σeξ με τα φώτα αναμμένα - όλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγο περισσότερο παιχνίδι στη σeξουαλική τους ζωή. Και αν θέλεις να προσθέσεις κάτι πικάντικο στην κρεβατοκάμαρα σου, τότε επέτρεψε μας να σου παρουσιάσουμε το παιχνίδι με κερί.

Σύμφωνα με δεδομένα που συλλέχθηκαν από σχεδόν 5.000 ζευγάρια στο Simpatic.us (ένας site που βοηθά τα ζευγάρια να βρουν τα αμοιβαία σeξουαλικά τους ενδιαφέροντα), το παιχνίδι με κερί αυξάνεται σε δημοτικότητα. «Τουλάχιστον ένας σύντροφος στο 34% σχεδόν των ζευγαριών ενδιαφέρεται για παιχνίδι με κερί», λέει ο Derek Newton, ιδιοκτήτης του Simpatic.us.

Όσο για το τι είναι αυτά τα ζεστά και υγρά παιχνίδια; Λοιπόν, το παιχνίδι με κερί περιλαμβάνει το να στάζεις κερί στον σύντροφό σου (ή στον εαυτό σου) με σeξι τρόπο. Και ενώ τα περισσότερα παιχνίδια με κερί θεωρούνται μέρος του BDSΜ, δεν χρειάζεται να είναι πάντα.

Η Isabelle Uren, ειδικός του σeξ στο BedBible, αναφέρει: "Η συγκίνηση της δοκιμής κάρι λίγο πιο επικίνδυνου και η προσμονή του να περιμένεις το κερί να πέσει στο δέρμα σου, μπορεί να σου δώσει έναν απίστευτο σeξουαλικό ενθουσιασμό. Επίσης, διεγείρει περισσότερες από τις αισθήσεις σου σε σχέση με το απλό άγγιγμα, ενισχύοντας την ευχαρίστηση και βοηθώντας σε να είστε παρούσα στη στιγμή. Επίσης, έχεις τη σωματική αντίδραση στη ζέστη, η οποία αυξάνει την ευαισθησία σου, κάνοντας όλα τα άλλα αγγίγματα του συντρόφου σου να αισθάνονται πιο έντονα. Ακόμα, η σeξουαλική εξερεύνηση με έναν σύντροφο γενικά, μπορεί να ενισχύσει την οικειότητα σας μέσω κοινών εμπειριών και της εμπιστοσύνης και του σεβασμού που συνεπάγεται η δοκιμή νέων πραγμάτων." Σίγουρα όλα αυτά ακούγονται... πολύ καυτά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά προτού τρέξεις και αγοράσεις ένα κερί για ερωτικά παιχνίδια, να ξέρεις ότι υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος να δοκιμάσεις αυτήν την εμπειρία. Αν θελήσεις ποτέ να παίξεις -κυριολεκτικά- με τη φωτιά και να στάζεις καυτό κερί στον σύντροφό σου κατά τη διάρκεια του σeξ (με ασφαλή τρόπο), ακολουθούν μερικές συμβουλές και κόλπα που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις, σύμφωνα με τους sεxperts.

Βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς ειδικά, ασφαλή για το σώμα κεριά

Μην χρησιμοποιείς κανένα παλιό κερί και να επιλέγεις πάντα αυτά χωρίς άρωμα, ή άχρωμα κερία σόγιας ή παραφίνης. Γενικά όμως, τα κεριά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτόν τον τύπο παιχνιδιού κεριού είναι τα καλύτερα.

Καθιερώστε μια ασφαλή λέξη

Πριν ξεκινήσεις να ανάβεις τα κεριά, να θυμάσαι ότι είναι καυτά και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες και ουλές εάν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά. Παίζεις με την πραγματική φωτιά, για αυτό και θα πρέπει να καθορίσεις ξεκάθαρα τα όρια πριν ξεκινήσετε να παίζετε με το ταίρι σου. Μια ασφαλής λέξη είναι μια καλή ιδέα ακόμα κι αν το παιχνίδι με κερί δεν χρησιμοποιείται στα πλαίσια BDSΜ. Σε τελική ανάλυση, αυτό υποτίθεται ότι είναι ευχάριστο, όχι βασανιστήριο (εκτός αν αυτό είναι κάτι που σας αρέσει). Διάλεξε λοιπόν μια λέξη που θα θυμάσαι εσύ και ο σύντροφός σου και ξεκινήστε άφοβα.

Να έχεις δίπλα σου έναν κουβά με ζεστό νερό σε περίπτωση εγκαυμάτων

Πριν ανάψεις (διπλής), να θυμάσαι ότι παίζεις με τη φωτιά και είναι επικίνδυνο. Θα πρέπει να έχεις έναν κουβά με ζεστό νερό δίπλα σου για κάθε ενδεχόμενο. Εάν κάποιος καεί (άθελά του), δεν πρέπει να του ρίξεις κρύο νερό, γιατί προκαλεί σοκ στο σύστημα και μπορεί να επιδεινώσει τα εγκαύματα. Σε περίπτωση εγκαυμάτων, δρόσισε την περιοχή με χλιαρό νερό ή μια δροσερή (όχι κρύα) κομπρέσα και αναζητήστε την κατάλληλη θεραπεία.

Βρες μια ασφαλή περιοχή για παιχνίδι — μακριά από οτιδήποτε εύφλεκτο

«Η φωτιά είναι πονηρή», λέει η σeξολόγος Meghan Stomps. «Όποτε μιλάμε για οτιδήποτε με ανοιχτή φλόγα, είναι σημαντικό να έχουμε το κατάλληλο περιβάλλον. Μην έχεις κοντά σου πολλά εύκολα εύφλεκτα πράγματα, όπως χαρτομάντιλα, κουρτίνες ή προϊόντα μαλλιών.» Θα πρέπει επίσης να προσέχεις τα εσώρουχα που πετάγονται πάνω στη ζέστη της στιγμής, τα σεντόνια και τις κουρτίνες.

Εάν χρησιμοποιείς ένα κερί με ένα γυάλινο δοχείο, χρησιμοποίησε ένα ηλεκτρικό θερμαντήρα κεριών ή φρόντισε να σβήσεις πρώτα τη φλόγα

Πριν ξεκινήσεις, άναψε το κερί σου και άφησε το σε ασφαλές μέρος, όσο λιώνει. Ιδανικά, θέλεις να λιώσει ομοιόμορφα. Στη συνέχεια, όταν είσαι έτοιμη να αρχίσεις να στάζεις το κερί, σβήσε τη φλόγα για να μειώσεις τον κίνδυνο εγκαυμάτων ή πυρκαγιάς. Εάν δεν το κάνεις, η φλόγα μπορεί να έρθει σε επαφή με το ποτήρι όταν ανασηκώσεις το κερί για να το χύσεις, κάνοντας το ποτήρι να ζεσταθεί και να σε κάψει ή ακόμα και να σπάσει. Σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλεις. Η χρήση ενός ηλεκτρικού θερμαντήρα κεριών είναι μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
13 / position1: 705 / position2: 1769
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb