CELEBS

Η Σταρ Ελλάς αποχώρησε από το «Μις Υφήλιος» του Ισραήλ λόγω Παλαιστινιακού

«Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα»

Δημοσίευση ΝΟE 25, 2021
Η Σταρ Ελλάς αποχώρησε από το «Μις Υφήλιος» του Ισραήλ λόγω Παλαιστινιακού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ραφαέλα Πλαστήρα ανακοίνωσε πως θα απέχει από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ. Η Σταρ Ελλάς επικαλέστηκε ως λόγο τη συμπαράστασή της στον λαό της Παλαιστίνης που δοκιμάζεται από τις εχθροπραξίες ετών, με τόσα θύματα μεταξύ του άμαχου πληθυσμού και των δύο εθνών.

«Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω. Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό "Miss Universe" φέτος. Ο λόγος είναι η χώρα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς τη χώρα. Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για τη ζωή τους στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη», ανέφερε σε μήνυμά της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙍𝙖𝙛𝙖𝙚𝙡𝙖 𝙋𝙡𝙖𝙨𝙩𝙞𝙧𝙖 💫 (@plastira_rafaela)

Την κίνηση της Ραφαέλας χαιρετούν φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις, ενώ πλήθος κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέκεται στο πλευρό του μοντέλου, εκφράζοντας τη συμπάθειά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Palestine Solidarity Alliance (@psa_sa)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb