Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

H 15λεπτη προπόνηση HIIT χωρίς εξοπλισμό που θα σε λιώσει

Θα σου φτιάξει και το κορμί και την διάθεση

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 18, 2021

H 15λεπτη προπόνηση HIIT χωρίς εξοπλισμό που θα σε λιώσει
Gif via Giphy

Όταν σε πιέζει ο χρόνος, είναι πολύ εύκολο να ρίξεις άκυρο στην προπόνηση σου, είτε επειδή δεν είσαι σίγουρος τι να κάνεις, είτε επειδή πιστεύεις ότι ένα 15λεπτή προπόνηση δεν μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματική.

Πρέπει να ξέρεις όμως, ότι ακόμα και μόλις 10 ή 15 λεπτά κίνησης είναι *ΠΑΝΤΑ* καλύτερα από κανένα. Όχι, μπορεί να μην είσαι σε θέση να προπονηθείς για έναν μαραθώνιο ή να κάψεις θερμίδες, αλλά μπορείς να βάλεις ένα νέο στόχο για τη φυσική σου κατάσταση - και να βελτιώσεις δραστικά τη διάθεσή σου - με εξαιρετικά γρήγορες προπονήσεις.

Εξάλλου, αν θέλεις να έχεις μια γεμάτη και χαρούμενη ζωή, πρέπει να είσαι ευέλικτη και πρόθυμη να προσαρμοστείς σε οποιοδήποτε πρόγραμμα και αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα σου. Και αν και κάποιες μερικές φορές απλά δεν έχεις το κίνητρο γθα να περάσεις μια ώρα ιδρώνοντας, να σκέφτεσαι το συνολικό καλό που σου κάνεις μέσα από την γυμναστική.
Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb