Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Πες το relationship status σου να σου πω ποιο spooky film να δεις

Ποια ταινία ταιριάζει στη φάση σου;

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 31, 2021

Πες το relationship status σου να σου πω ποιο spooky film να δεις
Φωτογραφία από τον χρήστη Gantas Vaičiulėnas στο Pexels

Μιας που αυτές τις μέρες έχουμε Halloween και όλοι θέλουν να μπουν στο αντίστοιχο mood, αποφασίσαμε και εμείς να σου προτείνουμε να δεις μια ταινία με τέτοια θεματολογία, ώστε να αποκτήσεις το spooky mood που επιβάλλεται. Όμως, θέλουμε να το ταιριάξουμε με το relationship status σου και να δούμε αν πέφτουμε μέσα τελικά και αν όντως σου ταιριάζει.

In a realtionship

Αν είσαι σε σχέση και θέλεις έτσι να δεις ένα τρομακτικό ταινιάκι παρέα με τον καλό σου για να πιάσατε τα μαύρα vibes του Halloween, έχουμε να σου προτείνουμε το κλασικό και αγαπημένο Halloween. Σαν θρίλερ, θέλει την παρέα του για να το παρακολουθήσεις, αλλά και την αγκαλιά του καλού σου το υπόλοιπο βράδυ που θα σε προστατεύει από φανταστικούς δολοφόνους.

Single and ready to mingle

Για εσένα την ελεύθερη πεταλουδίτσα που αναζητά το άλλο της μισό, έχουμε να προτείνουμε το Edward Scissorhands, που πρωταγωνιστεί ο Johnny Depp και υποδύεται έναν γλυκούλη ψαλιδοχέρι που τα κάνει όλα μαντάρα, ενώ παραμένει super hot και cute. Θα λιώσεις με την ερμηνεία του.

It's complicated

Έλα, είσαι ξεκάθαρα για το Corpse Bride, γιατί και η πρωταγωνίστρια εκεί τα ίδια προβλήματα με εσένα έχει. Προσπαθεί και αυτή να βγάλει άκρη το κόλλημα της, ο οποίος είναι ξεκάθαρα συναισθηματικά μη διαθέσιμος για τη φάση τους. Θα ταυτιστείς σου λέμε.

Bachelorette movie night

Δε θέλεις να δεσμευτείς, γουστάρεις την εργένικη ζωή και περνάς μια χαρά με τον εαυτό σοτ. Δες ένα Hocus Pocus, φάε τα popcorn σου και βγες μετά για ποτά, καθώς το Halloween είναι η τέλεια ευκαιρία για να παρτάρεις.
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb