Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Ματίκα ‑ Ιορδανίδης: Τι απαντούν για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Επειδή είχα αποστασιοποιηθεί πολλά χρόνια από τον Πέτρο Φιλιππίδη, το σοκ ήταν συνολικό»


Δημοσίευση ΟΚΤ 24, 2021

Ματίκα ‑ Ιορδανίδης: Τι απαντούν για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησαν ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για τη νέα τους θεατρική δουλειά, για το κίνημα metoo, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είμαστε άλλοι άνθρωποι μετά τον ερχομό των παιδιών. Αλλάζει όλη σου η κοσμοθεωρία», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης, ενώ η Θάλεια Ματίκα συμπλήρωσε ότι «εγκαταλείπεις το εγώ με τα παιδιά. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις πίσω και να έχεις υπομονή».

Για το metoo, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Τα στόματα που πρέπει να ανοίγουν, είναι αυτά που έχουν βιώσει βία. Να πάρουν θάρρος και άλλοι χώροι. Μετά τις καταγγελίες, εύχομαι άνθρωποι που αισθάνονταν αδύναμοι να έχουν πάρει δύναμη. Γνωρίζουμε και τους δύο ηθοποιούς που είναι στη φυλακή. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δάσκαλός μου στο Εθνικό. Αισθανόμαστε άσχημα να αναφερόμαστε στο θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, γιατί πίσω από αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν οικογένειες. Αν ήταν το παιδί μου θύμα, θα αντιδρούσα με βία. Επομένως καλό είναι να ανοίγουν τα στόματα και να μη μένουν οι σκελετοί στη ντουλάπα να κροταλίζουν».

Η Θάλεια Ματίκα είπε από την πλευρά της: «Με το metoo έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση, που μόνο θετικά αποτελέσματα θα επιφέρει. Είναι πολύ νωπά τα γεγονότα με τις καταγγελίες. Επειδή είχα αποστασιοποιηθεί πολλά χρόνια από τον Πέτρο Φιλιππίδη, το σοκ ήταν συνολικό. Όσο πιο βαριά τα αδικήματα, τόσο πιο μεγάλο το σοκ».

Σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε ότι «είχαμε μια διαπροσωπική σχέση η οποία για κάποιους λόγους έχει λήξει πριν από εννιά χρόνια. Όταν ακούς, όμως, ότι κατηγορείται για βιασμούς, δεν μπορεί να μη σε αγγίξει. Παθαίνεις ένα σοκ».

Η Θάλεια Ματίκα, απαντώντας στο γιατί διέκοψαν τις επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είναι και κουμπάροι εξήγησε: «Ο λόγος ήταν καθαρά και μόνο επαγγελματικός, και δε θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο», ενώ σχετικά με δηλώσεις της ότι έχει δεχτεί bullying στο θέατρο από γνωστό σκηνοθέτη ξεκαθάρισε ότι «καταλαβαίνω ότι ο συνειρμός μπορεί να παραπέμπει στο Φιλιππίδη, αλλά όχι, δεν ήταν εκείνος».

Θάλεια Ματίκα μιλούν για τους λόγους που είχαν διακόψει τις επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη & το ελληνικό #MeToo">Θάλεια Ματίκα στο θέατρο ΑΛΦΑ, όπου από τις 29 Οκτώβρη ανεβαίνει το «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», ένα έργο που έγραψε ο Τάσος Ιορδανίδης και σκηνοθετεί η Θάλεια Ματίκα.">
[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb