ΟΜΟΡΦΙΑ

Η βία της beauty culture: H θεραπεία της Linda Evangelista που την παραμόρφωσε

Τι είναι τελικά το CoolSculpting που έκανε την Linda Evangelista να εξαφανιστεί από την ενεργό δράση
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η βία της beauty culture: H θεραπεία της Linda Evangelista που την παραμόρφωσε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το supermodel από τον Καναδά, Linda Evangelista αποκάλυψε γιατί παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού μια επέμβαση για τη μείωση του λίπους της, της κατέστρεψε τον οργανισμό.

Για όσους θυμούνται το μοντέλο, καθώς μεσουρανούσε στις πασαρέλες της δεκαετίας του 1990, η Linda Evangelista ήταν η επιτομή της αίγλης της εποχής.

Όπως και τα άλλα top μοντέλα εκείνης της εποχής, ήταν ψηλή και λαμπερή, αλλά ήταν το εκπληκτικό της πρόσωπο που την έκανε διάσημη και φυσικά αύξησε την περιουσία της. Στο απόγειο της καριέρας της, η ίδια είπε την περιβόητη ατάκα που λέμε ως σήμερα,  πως... "δεν θα σηκωνόταν από το κρεβάτι για λιγότερα από 10.000 δολάρια".

Η ίδια είχε μια άγρια ομορφιά: σκοτεινά, έντονα μπλε μάτια που γέρνουν κατακόρυφα προς τα πάνω στις γωνίες, φρύδια έντονα και δραματικά όπως αυτά της Σοφίας Λόρεν, το τέλειο σαρκώδες στόμα ενός κλασικού αγάλματος. Και ένα υπέροχο σώμα. Το CoolSculpting, το οποίο υπόσχεται να παγώσει τα λιποκύτταρα χωρίς χειρουργική επέμβαση ή πόνο, υπάρχει εδώ και χρόνια, με διαφημίσεις στην τηλεόραση, τα social media και σε πολλά γραφεία δερματολόγων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram με τίτλο "The Truth, My Story" εξηγεί ότι είχε υποβληθεί και η ίδια σε διαδικασία μείωσης λίπους CoolSculpting πριν από πέντε χρόνια, η οποία την έχει αφήσει "μόνιμα παραμορφωμένη".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Τι είναι το CoolSculpting στο οποίο υπεβλήθη το supermodel

Η Zeltiq Aesthetics είναι εταιρεία με έδρα το Pleasanton της Καλιφόρνια, η οποία εμπορεύεται και αδειοδοτεί συσκευές που χρησιμοποιούνται για θεραπείες κρυολιπόλυσης.  Η CoolSculpting είναι μια μη επεμβατική, μη χειρουργική ιατρική διαδικασία που όπως διαφημίζεται, βοηθά στην απομάκρυνση επιπλέον λιποκυττάρων από το δέρμα. 

Η βία της κουλτούρας της ομορφιάς

Σίγουρα βλέπεις παντού διαφημίσεις για λιπογλυπτική, μη επεμβατικές μεθόδους, υαλουρονικά, προσθετική στήθους, αυξητική χειλιών. Βλέπεις πάντα το πριν και το μετά - ως εικόνα. Κανείς όμως δε λέει την αλήθεια - δεν λέει πως όταν κάνεις πλαστική στη μύτη σου είσαι μελανιασμένη για μήνες, όταν βάζεις ρητίνη στα δόντια σου, μπορεί να πονάς για καιρό, αν κάνεις κρυογλυπτική, μπορεί να γεμίσεις μελανιές στο σώμα. 

Μίκρυνε τους πόρους, μεγάλωσε τα χείλη, σμίλεψε το πόδι, σφίξε το γλουτό. Όλα πρέπει να τα φτιάξεις. Κι ας πονάς.

Τα είδαμε, τα ξέρουμε. Τα έκαναν φίλες μας, συγγενείς μας, τα κατέγραψαν Youtubers. Κι όμως είτε τα απωθούμε από τη σκέψη μας, είτε δεν ρωτάμε καν, μέχρι τη στιγμή που θα μας συμβεί.

Μίκρυνε τους πόρους, μεγάλωσε τα χείλη, σμίλεψε το πόδι, σφίξε το γλουτό. Όλα πρέπει να τα φτιάξεις. Κι ας πονάς.

Η περιπέτεια της Linda συνεχίζεται

"Αύξησε αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε παραμορφωμένη, ακόμη και έπειτα από δυο επίπονες, ανεπιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις που έκανα για να διορθώσω την κατάσταση".

"Έχω αναπτύξει παράδοξη λιπώδη υπερπλασία ή PAH, έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν ενημερώθηκα πριν από τις επεμβάσεις.

H PAH όχι μόνο κατέστρεψε τον τρόπο βιοπορισμού μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα επίπεδα αυτοεκτίμησης. Με αυτήν την αγωγή, προχωράω για να απαλλαγώ από τη ντροπή και δημοσιοποιώ την ιστορία μου. Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που με έκανε να υποφέρω τα τελευταία πέντε χρόνια", είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 348 / position2: 1124
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb