ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τα απόλυτα μυστικά wellness για το φετινό φθινόπωρο που αξίζει να ακολουθήσεις

Θα κάνουν την ζωή σου καλύτερη και εσένα πιο συνειδητή και ήρεμη
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα απόλυτα μυστικά wellness για το φετινό φθινόπωρο που αξίζει να ακολουθήσεις
Φωτογραφία από τον χρήστη Karolina Grabowska στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα που το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και εσύ σιγά σιγά μπαίνεις στους ρυθμούς της πόλης και της καθημερινότητας, αξίζει να βάλεις τον εαυτό σου προτεραιότητα, ώστε και η ζωή σου να κυλά πιο ομαλά και ευχάριστα.

Πως θα το περύχεις αυτό; Μα φυσικά ακολουθώντας τις πιο έγκυρες και απλές συμβουλές wellness για αυτήν την περίοδο. Μπορεί στην αρχή να σου φαίνεται δύσκολο να το κάνεις, αφού θέλει συνέπεια και πειθαρχία, όμως ξεκινώντας το έστω και μηχανικά για το πρώτο διάστημα, θα συνηθίσεις και μετά θα το κάνεις αυτόματα, ενώ θα συνειδητοποιείς και πόσο πιο ωραία νιώθεις με όλο αυτό.

Δώσε βάση λοιπόν και ετοιμάσου να γίνεις η αλλαγή που πάντα ήθελες για εσένα!

Ασκήσου καθημερινά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε με κάποια εφαρμογή, είτε με βιντεάκια του Youtube, ακόμα και μισή ώρα μέσα στην ημερα σου μπορεί να κάνει την διαφορά που θέλεις στο κορμί και την ψυχολογία σου, αρκεί να δείξεις συνέπεια και συνέχεια. Ό,τι κάνεις σε ανταμοίβει στη ζωή, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.

Κοιμήσου καλά

Κοινώς μην παραλείπεις να κοιμάσαι τις απαραίτητες ώρες. Μην κοιμάσαι λιγότερο ή περισσότερο, κοιμήσου τόσο ώστε να ξυπνάς καλά και να νιώθεις ότι έχεις ενέργεια. Θα δεις πόσο πιο ωραία θα κυλάει και θα ξεκινάει η μέρα σου. Επιπλέον, τα οφέλη του σωστού ύπνου θα φανούν στην επιδερμίδα, τον μεταβολισμό και την ψυχολογία σου.

Δώσε μια ευκαιρία στην πνευματικότητα

Κοινώς, ξεκίνα σιγά σιγά να διαλογίζεσαι. Στην αρχή, ίσως αυτή η πρακτική σου φανεί κάπως ανούσια ή ότι δεν πιάνει, όμως θέλει και αυτή την σταδιακή εξάσκηση της. Θέλεις χρόνοα για να μπαίνεις σε αυτή την κατάσταση, όμως ακόμα και για ένα λεπτό να το πετύχεις θα δεις πόση χαλάρωση και ηρεμία μπορεί να σου προσφέρει. Το να γίνεις συνειδητή και παρούσα στο εδώ και τώρα είναι ένα τεράστιο δώρο για τον εαυτό σου.

Φάε superfoods

Προσπάθησε να εντάξεις στην διατροφή σου καλές και υγιεινές τροφές. Αντί να τσιμπάς χαζά σνακ, επέλεξε ξηρούς καρπούς ή φρούτα. Δώσε στον οργανισμό σου το καύσιμο που του αξίζει για να λειτουργεί ρολόι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
9 / position1: 600 / position2: 726
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb