WELLNESS

5+1 συμβουλές από διάσημες γυναίκες για να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου

Από την Jennifer Lopez ως την Kate Hudson
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5+1 συμβουλές από διάσημες γυναίκες για να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

This is how we do it: 5 συμβουλές από διάσημες γυναίκες για να  βελτιώσεις τη ζωή και την εικόνα σου

Η Jennifer Aniston σου προτείνει να ξυπνάς νωρίς

Η ίδια σηκώνεται στις 4:30 το πρωί, κάτι που μπορεί να είναι πολύ νωρίς για τους περισσότερους από εμάς, αλλά το να ξυπνάς νωρίς δεν χρειάζεται να είναι τόσο ακραίο. Αυτό που σημαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι δημιουργούμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας το πρωί αντί να χρειάζεται να κάνουμε αμέσως τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Επίσης, οι πολύ πρωινές ώρες είναι ιδανικές για να κάνεις γυμναστική ή γιόγκα, αν γενικώς δεν έχεις πολύ χρόνο!

H Kate Hudson ζητά από σένα να ιδρώνεις τη φανέλα έστω 20 λεπτά τη μέρα

"Το μάντρα προπόνησής μου είναι «να ιδρώνεις κάθε μέρα». Ακόμα κι αν είναι μόνο για 20 λεπτά. Είμαι πολύ πειθαρχημένη σε αυτό. Ιδανικά προσπαθώ να κάνω πιλάτες δύο φορές την εβδομάδα. Το κάνω εδώ και 15 χρόνια και νομίζω δυναμώνει τον κορμό μου, αν έχεις δυνατό κορμό τότε το σώμα σου στέκεται αλλιώς, αντέχεις περισσότερα κλπ".

Η Ιssa Rae σου θυμίζει να κλείνεις την πόρτα και να μένεις και λίγο μόνη σου

Για κάποιους, η φροντίδα του εαυτού μας είναι σφτιχτά δεμένη με τη χαλάρωσή μας. Για τη συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιό Issa Rae έχει την αγαπημένη της συνήθεια - κλείνει την πόρτα στο μπάνιο, ξαπλώνει στην μπανιέρα και ακούει ένα podcast. 

Η Jennifer Lopez θέλει να πίνεις πάρα πολύ νερό κάθε μέρα

Επιμένει δε, πως αν κοιμάσαι 8 ώρες κάθε μέρα και πίνεις όσο νερό πίνει εκείνη τότε θα δεις μεγάλη αλλαγή! Σύμφωνα με τον personal trainer της, Dodd Romero, η τραγουδίστρια κατηγοριοποιεί τους στόχους της διατροφής της σε πρωτεΐνες, λαχανικά, λίπη, υδατάνθρακες και νερό. "Πίνει τουλάχιστον επτά ποτήρια την ημέρα!", είπε ο Dodd Romero στο US Weekly.

H Alicia Keys ξέρει πως το καλύτερο δέρμα έρχεται από την καλύτερη διατροφή

Μιλώντας στη Vogue, η Alicia Keys δήλωσε ότι το να κόψει τα γαλακτοκομικά και το ψωμί ήταν τα κλειδιά για να καθαρίσει το δέρμα της. "Πάντα είχα πρόβλημα ακμής" παραδέχτηκε, τονίζοντας πως η αύξηση της πρόσληψης νερού και η απομάκρυνση των τηγανητών τροφών από τη διατροφή της ήταν μεγάλα κομμάτια της θεραπείας της.

H Gwyneth Paltrow σε προτρέπει να κάνεις ένα πολύ καλό peeling κάθε εβδομάδα

Η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της... "massive exfoliating junky" και πώς να μην είναι αφού κάθε τόσο περνά πολλή ώρα στο μπάνιο για να κάνει peeling σε σώμα και πρόσωπο φυσικά με υψηλής ποιότητας εργαλεία, βούρτσες και σφουγγάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb