ENTERTAINMENT

Ο απίστευτος τρόπος που ο διάσημος τηλεσεφ Guy Fieri γνώρισε την γυναίκα του

Είναι σαν σενάριο για ρομαντική κομεντί
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο απίστευτος τρόπος που ο διάσημος τηλεσεφ Guy Fieri γνώρισε  την γυναίκα του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι μπορεί να το αποκαλούν αγάπη με την πρώτη ματιά, αλλά η Lori Fieri μπορεί να το ονομάσει αγάπη με το πρώτο γεύμα.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, η πρώτη συνάντηση του Guy Fieri με τη σύζυγό του είναι ιδανικό σενάριο... για την αρχή μιας ρομαντικής κωμωδίας της δεκαετίας του 1990.

Ας πιάσουμε την ιστορία από την αρχή. Πάμε πίσω στο χρόνο, στο εστιατόριο του Fieri, στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, όπου έτυχε εκείνη την ώρα, να βρίσκεται σε διαμάχη με μια υπάλληλό του, φτάνοντας σε σημείο να της ζητά να αφήσει το πόστο της.

Μαζί της ήταν η φίλη της, η Lori, που μόλις είχε οδηγήσει από το Rhode Island για να την επισκεφτεί και έπεσε πάνω σε αυτόν τον επικό καυγά. Έπεισε τον Guy να βρει μια συμβιβαστική λύση για εκείνον και την φίλη της, εκείνη κράτησε τη δουλειά της, και ο σεφ γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του. Και, λοιπόν, οι δυο τους παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα! Εκτός από το ότι βοήθησε τον Guy να δημιουργήσει τις περίφημες ιδέες του για φαγητό, ήταν η Lori που του έδωσε το κίνητρο που χρειαζόταν για να πάρει μέρος στο "The Next Food Network Star" το 2006. Τα άλλα είναι ιστορία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 301 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb