ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Όλοι οι λόγοι για τους οποίους αγαπάμε το φθινόπωρο

Έχει και αυτό την ομορφιά του και κάποιοι το περιμένουμε πως και πως
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όλοι οι λόγοι για τους οποίους αγαπάμε το φθινόπωρο
Φωτογραφία από τον χρήστη Agafonova Photo στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι πέρασε, ο Σεπτέμβρης ήρθε και μαζί του το αγαπημένο μας φθινόπωρο! Καιρός για αλλαγές, για ανανέωση και νέα καθημερινότητα και στόχους! Παρακάτω θα διαβάσεις όλους τους λόγους που μας κάνουν να αγαπάμε αυτήν την εποχή και να χαιρόμαστε με την άφηξη της, λίγο παραπάνω σε σχέση με τις άλλες.

Αλλαγές στην ντουλάπα

Αλλάζει ο καιρός, αλλάζουν και τα είδη των ρούχων. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα σωρό νέα outfits, να παίξεις με άλλα χρώματα, να φορέσεις περισσότερα αξεσουάρ και γενικά να χαρείς το styling.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζεστά ροφήματα

Θα αρχίσεις τον ζεστό καφέ και το ζεστό τσάι και θα θυμηθείς πόσο ανεκτίμητη αξία έχουν, αλλά και το πόσο σε χαλαρώνουν με την μυρωδιά και την αίσθηση τους. Σκέψου να πίνεις το πρωινό σου καπουτσίνο ενώ έξω βρέχει.

Ώρα για αλλαγή

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις μια γενική ανανέωση. Εκτός από την ντουλάπα, κάνε το ίδιο και με τον προσωπικό σου χώρο. Άλλαξε τη διακόσμηση στο δωμάτιο και το σπίτι σου, πρόσθεσε κανένα κεράκι για να ζεστάνεις την ατμόσφαιρα και διάλεξε ωραία αρωματικά χώρου.

Βάψε τα μαλλιά σου

Ο ήλιος και η θάλασσα αφυδατώνουν τα μαλλιά, επομένως είναι καλό μετά τις διακοπές σου να πας στο κομμωτήριο και αφού κόψεις και κάνεις θεραπεία στα μαλλιά σου, δοκίμασε να λλάξεις και το χρώμα τους για να ανανεωθείς πλήρως.

Η τέλεια θερμοκρασία

Τώρα που ο καύσωνας έχει φύγει και κάνει δροσιά, μπορείς να κανείς ένα σωρό βόλτες, χωρίς να καίγεσαι από τη ζέστη, ούτε να παγώνεις από το κρύο. Γύρισε στην πόλη, βγάλε τις φωτογραφίες σου, ανακάλυψε νέες γωνιές και γενικά ευχαριστήσου το έξω, γιατί είναι η τέλεια εποχή για αυτό.

Τα παπλώματα και η βροχή

Είτε είσαι ρομαντική ψυχή που θέλει να κάθεται και να κοιτά τη βροχή από το παράθυρο, είτε σου βγαίνει να χουχουλιάζεις με τον μουντό καιρό, σίγουρα θα περάσεις ωραία τις βροχερές ημέρες και θα τις ευχαριστηθείς.

Περισσότερος προσωπικός χρόνος

Το καλοκαίρι θέλεις να είσαι συνέχεια έξω, πηγαίνεις διακοπές, ξενυχτάς πολύ, όταν δεν δουλεύεις φεύγεις στη θάλασσα και γενικά πάντα κάνεις κάτι. Το φθινόπωρο όμως, μαζεύεσαι μέσα και άρα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για σένα, που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για αυτοβελτίωση και ουσιαστική χαλάρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
14 / position1: 325 / position2: 565
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb