THINK

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Lauren Spierer ακόμη πονοκεφαλιάζει τις αρχές

Το μυστηριώδες βίντεο στο Tik Tok που εξετάζει μια θεωρία απαγωγής
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Lauren Spierer ακόμη πονοκεφαλιάζει τις αρχές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξαφανίστηκε το 2011 και οι γονείς της την ψάχνουν ακόμη - Το μυστηριώδες βίντεο στο Tik Tok που εξετάζει μια θεωρία 

Όπως ανέφερε το Fox 59 τον Ιούνιο - κατά τη 10η επέτειο της εξαφάνισης της Lauren - η Lauren Spierer εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Μπλούμινγκτον της Ιντιάνα, νωρίς το πρωί της 3ης Ιουνίου 2011, μετά από μια βραδινή έξοδο με φίλους και γνωστούς.

Αφού έκανε παρέα με τους φίλους της σε ένα μπαρ, η Lauren πήγε σπίτι για λίγο και στη συνέχεια επισκέφτηκε το διαμέρισμα ενός γνωστού της, σύμφωνα με την αστυνομία. Στη συνέχεια, η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα αποφάσισε να πάει μόνη της στο σπίτι γύρω στις 4:30 το πρωί, είπαν οι ερευνητές, και αυτό ήταν το τελευταίο στοιχείο που έγινε γνωστό.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Bloomington, Michael Diekhoff, δήλωσε στο Fox 59 ότι η εξαφάνιση ___฀_က─됀en δεν είναι μια τελειωμένη υπόθεση, παρά τη δεκαετία που έχει περάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Μια τελειωμένη υπόθεση, μια υπόθεση που μπαίνει στο αρχείο, είναι μια περίπτωση όπου δεν έχουν μπει νέες πληροφορίες ή στοιχεία και η δικογραφία βρίσκεται σε αδράνεια", εξήγησε. "Αυτό δεν συνέβη ποτέ σε σχέση με τη Lauren και υπήρχε πάντα κάτι για να συνεχίσουμε".

Σε ένα βίντεο στο TikTok που ανέβηκε στις 27 Ιουλίου, ο χρήστης @tythecrazyguy - ο οποίος έχει καλύψει επίσης θεωρίες και συνομωσίες - είπε στους οπαδούς για μια διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών που ονομάζεται Roobet.

"Βασικά είναι ένα εικονικό καζίνο όπου μπορείτε να ποντάρετε χρήματα σε αυτά τα παιχνίδια καρτών από τον υπολογιστή σας και οι dealer, που είναι κυρίως γυναίκες, παίζουν εναντίον σας ζωντανά", είπε. Μετά από μια δήλωση αποποίησης ότι απλώς κάνει εικασίες και δεν παρουσιάζει γεγονότα, ο @tythecrazyguy δείχνει πώς μερικές γυναίκες dealers στο Roobet φαίνεται να κοιμούνται στη δουλειά. "Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι υπερβολικά καταπονημένοι, ναρκωμένοι ή κάτι ενδιάμεσο", λέει ο @tythecrazyguy. Εκεί λοιπόν πολλοί θεωρούν πως βρίσκεται και η Lauren, ως θύμα απαγωγής.

@tythecrazyguy

Thank you @karlapeoples101 for spreading awareness about this… something is VERY off #conspiracy

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

"Ο χώρος στην καρδιά μου που κάποτε κρατούσε ελπίδες και όνειρα για τη Lauren δεν θα επουλωθεί ποτέ", έγραψε η μητέρα της στο Facebook. "Αντικαθίσταται από έναν πόνο που τροφοδοτείται από την άγνοια. Έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις μέρες, τους μήνες και τα χρόνια χωρίς εκείνη και προσπαθώ όσο μπορώ, θα επιβιώσω, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν χρειάζομαι μια μέρα σαν τη σημερινή για να τη θυμάμαι γιατί κάθε μέρα είναι ημέρα μνήμης".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 379 / position2: 921
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb