ΣΧΕΣΕΙΣ

Πιθανοί λόγοι που το νέο σου φλερτ εξαφανίστηκε μετά το σeξ

Μην ανησυχείς, έχει συμβεί σε όλες μας και δεν σημαίνει ότι φταις εσύ κάπου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πιθανοί λόγοι που το νέο σου φλερτ εξαφανίστηκε μετά το σeξ
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μια πολύ συνηθισμένη κατάσταση, σίγουρα καθόλου ευχάριστη, αλλά στις μέρες μας είναι κάτι που συναντάται συχνά μεταξύ των ανθρώπων. Δυο άτομα γνωρίζονται, βγαίνουν και ενώ όλα δείχνουν καλά, αφού γίνει το σeξ το ένα από τα δυο εξαφανίζεται, σαν να το κατάπιε η γη, με το άλλο άτομο να προσπαθεί να καταλάβει τι πήγε τόσο στραβά που τελικά η φάση κατέληξε εκεί.

Αν έχει συμβεί και σε εσένα κάτι αντίστοιχο, δεν χρειάζεται να φρικάρεις, ούτε να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι εσύ έκανες κάτι και χαλάσες την ιστορία. Απλώς όπως  σε όλα στη ζωή, έτσι και στα ερωτικά it is what it is και δεν πειράζει. Όλα θέλουν την αποδοχή τους, καλά και κακά.

Παρακάτω θα διαβάσεις κάποιους από τους πιο απλούς και πιθανούς λόγους που μπορεί να έκαναν το φλερτ σου να εξαφανιστεί μετά το σeξ. Το πράγμα δεν είναι όσο πολύπλοκο μπορεί να νομίζεις, οπότε μην σκας.

Δεν του άρεσε: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να γούσταρε πολύ, να κυνήγησε, να σου είπε ότι δε σε θέλει μόνο για αυτό, αλλά αφού ολοκληρώθηκε η φάση να την έκανε με ελαφρά. Όσο και να μην σου αρέσει, μπορεί απλώς να μην το άρεσε η επαφή μαζί σου, οπότε και να μην την επιδίωξε ξανά. Φυσικά και θα μπορούσε να σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται κλπ, αλλά οκ δεν είναι όλοι τόσο ώριμοι. Εσύ μην σκας και μην σκέφτεσαι ότι φταις κάπου. Απλώς δεν ταιριάζουμε με όλους και όλα καλά.

Αυτό ήθελε:

Καλώς ή κακώς, κάποιοι άντρες προκειμένου να σε ρίξουν θα σου πουν ότι θέλεις να ακούσεις και αφού κοιμηθούν μαζί σου, μετά  γεία σας. Πολύ απλά ήθελαν να κάνετε σeξ, πήραν το ζητούμενο και δεν έκατσαν να ασχοληθούν παραπάνω. Είναι γαϊδούρια και αγενείς σε ανθρώπινο επίπεδο, οπότε καλύτερα που ξέμπλεξες νωρίς.

Αλλάξες: 

Μήπως μετά το σeξ άρχισες να γίνεσαι κάπως πιεστική και από εκεί που ήσουν πιο χαλαρή ξαφνικά του στέλνεις συνεχώς μηνύματα, τον παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο και γενικά κάνεις να είστε ζευγάρι; Ε τότε καλή μου μάλλον τον τρόμαξες και την έκανε. Όλοι ξέρουμε πόσο κότες είναι οι άντρες με κάτι τέτοια, ειδικά αν είστε στην αρχή, αυτός θα φοβηθήκε και θα την έκανε.

Δε θέλει σχέση:

Μπορεί να του αρέσεις πολύ, να κάνετε καλό σeξ, αλλά ο άνθρωπος να είναι σε άλλη φάση,  να μη θέλει να δεσμευτεί. Μπορεί να θέλει να βγαίνετε που και που και να κάνετε μαζί πράγματα, αλλά καλώς ή κακώς δε θα αλλάξει η φάση του για σένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 663 / position2: 911
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb