ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το ψευτοδίλημμα του να πρέπει διαλέξεις είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική ζωή

Έχουμε μάθει να δίνουμε προβάδισμα στο ένα από τα δύο, τόσο λάθος
Νικόλας Ουρανός
Το ψευτοδίλημμα του να πρέπει διαλέξεις είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική ζωή
Photo by Yaroslav Shuraev from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουμε μάθει να δίνουμε προβάδισμα είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική ζωή, πιστεύοντας πως σπάνια μπορούμε να είμαστε ταυτόχρονα επιτυχημένοι και στα δύο. Ευτυχώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Πέρα από το ψευτοδιλήμματα "επαγγελματική ή προσωπική ζωή", χρειάζεται να δεις την επιτυχία σαν σύνολο. Και σε διαβεβαιώνω πως υπάρχουν εργαλεία και εστιασμένες ασκήσεις για να το πετύχεις.

Πόσες θυσίες χρειάζεται η επιτυχία, λοιπόν, και πότε νιώθουμε πραγματικά ολοκληρωμένοι; Η απάντηση είναι μία. Όταν νιώθουμε πως πατάμε σταθερά και γερά στα πόδια μας σε κάθε τομέα της ζωής μας. Όσο δυνατό κι αν είναι ένα πόδι, δεν μπορεί ολότελα να στηρίξει το σώμα μας. Έτσι και στην περίπτωση των προσωπικών και επαγγελματικών μας. Όσο επιτυχημένοι κι αν αισθανόμαστε σε έναν τομέα, αν ο άλλος είναι αδύναμος και ατροφικός, πάλι ανισόρροποι θα αισθανόμαστε.

Είμαστε μία προσωπικότητα που έχει ανάγκη την ισορροπία σε όλους τους τομείς για να νιώσει την πολυπόθητη ολοκλήρωση. Γι' αυτό, σε παρακαλώ, συγκράτησε τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν χρειάζεται να αφήσεις πίσω την προσωπική σου ζωή για να έχεις εξασφαλισμένη μια "δουλίτσα".

Δεν χρειάζεται να παρατήσεις το αίσθημα προσφοράς και δημιουργίας που σου χαρίζει μια δουλειά για να μείνεις ματαιωμένη και απογοητευμένη στο σπίτι σου.

Αναζήτησε την υποστήριξη και τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πραγματικά εστιασμένη στους στόχους σου, πειθαρχημένη και οργανωμένη, παίρνοντας τις κατάλληλες αποφάσεις στο κατάλληλο τάιμινγκ.

Η αλήθεια, η επέκταση, η επιτυχία δεν έρχονται μέσα από το βόλεμα.

Μπορείς και σου αξίζει να τα έχεις όλα!

Πάρε την ευκαιρία για μια δωρεάν life coaching συνεδρία με τον Νικόλα, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση πόσο αποτελεσματικό είναι το life coaching!


Νικόλας Ουρανός, PCC
Professional Certified Life & Relationship Coach by International Coaching Federation
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 409 / position2: 1059
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb