ΠΡΟΣΩΠΑ

Όχι πια δάκρυα Αννα Ντουντουνάκη, για εμάς τερμάτισες πρώτη

Για μόλις 6 εκατοστά του δευτερολέπτου έμεινε εκτός τελικού
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όχι πια δάκρυα Αννα Ντουντουνάκη, για εμάς τερμάτισες πρώτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Η Άννα Ντουντουνάκη είναι το κορίτσι που είδες τις τελευταίες ώρες να λυγίζει μπροστά στην κάμερα επειδή στο… τσακ έχασε την πρόκριση σε έναν τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. 

«Πιστεύω πως έδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί και στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για πολύ λίγο για να μπω στην οκτάδα. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους. Ένα μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό και μία οκτάδα στους Ολυμπιακούς. Πέτυχα τον έναν και λίγο παραπάνω, έχασα τον άλλον για λίγο. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου»

Η Ντουντουνάκη, όμως, ένα κορίτσι που έχει καταφέρει ήδη πολλά - έχει πτυχίο Νομικής και μεταπτυχιακό, είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης εδώ και μερικούς μήνες, και αξίζει τον σεβασμό όλων για την προσπάθειά της και την όμορφη προσωπικότητά της.

Γεννημένη στα Χανιά το 1995 η νεαρή Κρητικοπούλα ξεκίνησε την ενασχόληση της με τον υγρό στίβο και συγκεκριμένα την καλλιτεχνική κολύμβηση σε ηλικία πέντε ετών, έως και την τρίτη Γυμνασίου τον Σεπτέμβριο του 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργότερα, αποφάσισε να ασχοληθεί με την κολύμβηση. Οι πρώτες επιτυχίες για την νεαρή Χανιώτισσα όπως ήταν φυσικό, δεν άργησαν να έρθουν. Το 2011, στο βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 50μ. πεταλούδα και λίγους μήνες αργότερα στο ευρωπαϊκό εφήβων-νεανίδων τερμάτισε τέταρτη στο ίδιο αγώνισμα.

Στη συνέχεια, οι σχολικές υποχρεώσεις αυξήθηκαν και η πρωταθλήτρια έβαλε  νέο στόχο την εισαγωγή της στη Νομική Σχολή Αθηνών. Παράλληλα, η Ντουντουνάκη είναι λάτρης του πιάνου, με  πολυετή φοίτηση  στο Ωδείο Χανίων, ενώ γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες. 

Το μέλλον είναι μπροστά της, και κάποτε θα θυμάται αυτά τα δάκρυα και θα χαμογελάει. Όπως φαίνεται, η Άννα θα μας κάνει περήφανους πολλές φορές ακόμη, και είμαστε σίγουρες πως οι επόμενοι στόχοι θα είναι απλώς μια βουτιά μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 730 / position2: 1195
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb