Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Pink Travel Girls: H Κεφαλονιά μέσα από τα μάτια της Δάφνιας Νεοφύτου

Τι να κάνεις, πού να πας, τι να φας, πού να κολυμπήσεις και άλλα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 22, 2021

Pink Travel Girls: H Κεφαλονιά μέσα από τα μάτια της Δάφνιας Νεοφύτου

Η Δάφνια Νεοφύτου είναι fashion blogger.

Προτείνω το νησί... την Κεφαλονία γιατί όπου και να ταξιδέψω σαν τις παιδικές σου αναμνήσεις τα καλοκαίρια δεν είναι πουθενα!

Ταξίδεψα εκεί πρώτη φορά... όταν μετακομίσαμε με τους γονείς μου από την Αθήνα και ήμουν 3 χρονών, μεγάλωσα εκεί, πήγα σχολείο και εκτοτε πηγαίνω τα Καλοκαίρια.

Να φάτε οπωσδήποτε... Κρεατόπιτα -αν και δεν είμαι φαν του κρέατος- είναι όμως το παραδοσιακό πιάτο! Γενικά στην Κεφαλονιά θα βρείτε αρκετά εστιατόρια, τα δικά μου αγαπημένα είναι τα μη τουριστικά!

Η αγαπημένη μου παραλία είναι... ΟΜακρύς Γιαλός με την απέραντη αμμουδιά που... μου θυμίζει πάντα τον 15 χρονο εαυτό μου!

Το μπαρ που λάτρεψα... Χμμ είναι πολύ παλιό οπότε πλέον δεν υπάρχει - όμως η Κεφαλονιά δεν φημίζεται για την νυχτερινή της ζωή αλλά για τις υπέροχες φυσικές παραλίες!

Μια ανάμνηση που μου έμεινε... Ηλιοβασιλέματα, παιδικότητα, ελευθερία και το υπεροχο μπλε που υπαρχει σε όλες τις αποχρώσεις!

Η καλύτερη φωτογραφία που έβγαλα...
Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb