ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η διατροφή και η γυμναστική της Hailey Bieber

Να πώς διατηρείται τόσο θεά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η διατροφή και η γυμναστική της Hailey Bieber

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ματιά να ρίξετε στη ζωή της Hailey Bieber και καταλαβαίνετε ότι ήταν απλά ευλογημένη με μια εξαιρετική τύχη! 

Με μια εντυπωσιακά καλλίγραμμη φιγούρα, ένα πρόσωπο που λάμπει σαν τον ήλιο και μια ακμάζουσα καριέρα, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι όλα της έρχονται εύκολα.

Όμως, αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Bieber έχει πολύ καλά γονίδια, εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει τον εαυτό της έτσι όπως είναι. Για να δούμε τι κάνει...

3 ισορροπημένα γεύματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Σε μια κανονική μέρα, το πρωινό είναι συνήθως αυγά ή βρώμη, κάποιο είδος υγιεινής πρωτεΐνης ή smoothie. Το μεσημεριανό γεύμα είναι συνήθως σαλάτα, ψάρι, ψητά λαχανικά ή ίσως ένα σάντουιτς. Δεν τρώω πολύ γλουτένη. Μου αρέσει πολύ η σαλάτα Ceasars αλλά χωρίς κρουτόν. Αυτό είναι συνήθως ένα πράγμα που αφήνω στην άκρη. Το δείπνο είναι συνήθως το ίδιο όπως το μεσημεριανό γεύμα, προσθέτω επίσης και κάποιο είδος λαχανικών ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη"αποκάλυψε στο ELLE.

Πιλάτες

"Ήθελα να γίνω μπαλαρίνα οπότε το Pilates για μένα είναι τέλειο γιατί μου ταίριαζε - με έκανε πιο ευλύγιστη, πιο ελαστική, επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη, την ευθυγραμμίζει με τη λεκάνη, τα ισχία, τα πόδια, τους ώμους και το κεφάλι!", εξήγησε στο podcast Women Health Going For Goal."Πολλές κινήσεις στο Pilates μοιάζουν πολύ με το χορό".

Pescetarianism

"Τους τελευταίους 2 και 1/2 μήνες έκοψα εντελώς το κρέας (εκτός από τα ψάρια) από το καθημερινό φαγητό μου και έχω κολλήσει σε περισσότερα πιάτα για χορτοφάγους / βίγκαν", δήλωσε η ίδια. "Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα! Νιώθω ανάλαφρη".

Hot pilates / yoga

"Κάνω Hot pilates εδώ και χρόνια", μοιράστηκε με τη Vogue Australia. "Οι μύες σας είναι πιο εύκαμπτοι και τεντώνεστε ευκολότερα. Το αγαπώ!".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
9 / position1: 284 / position2: 528
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb