BED TALK

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το σeξ κάτω από το νερό

Όσα δεν έχεις ρωτήσει, όμως πρέπει να γνωρίζεις για τη συγκεκριμένη πράξη
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το σeξ κάτω από το νερό
Φωτογραφία από τον χρήστη Jess Vide στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα που οι ζέστες έπιασαν και ο ερωτισμός πλανάται στην ατμόσφαιρα, είναι πολύ πιθανό να έχεις μια σeξουαλική εμπειρία μέσα στο νερό. Σίγουρα θα θέλεις να κάνεις πολλές ερωτήσεις και θα έχεις σκεφτεί ένα σωρό πράγματα για την συγκεκριμένη πράξη. Εμείς, σου λύνουμε τα χέρια και σου δίνουμε όσες απαραίτητες πληροφορίες υπάρχουν για το ζήτημα, ώστε να ξέρεις πως να το διαχειριστείς.

Το νερό αποδυναμώνει το σπeρμα;

Πολλοί πιστεύουν ότι το νερό, είτε βρύσης είτε θαλασσινό, είτε πισίνας που έχει χλώριο αποδυναμώνει το σπeρμα. Κάπως έτσι, θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος προφύλαξης όταν κάνουν σeξ σε τέτοια περιβάλλοντα, γιατί ούτε μπορεί να κολλήσουν κάποιο ΣΜΝ, ούτε υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Όλα αυτά βέβαια, είναι μύθοι, γιατί κανένας τύπος νερού δεν σκοτώνει το σπeρμα, ούτε αποτελεί μέθοδο προφύλαξης και αντισύλληψης. Αν λοιπόν η εκσπeρμάτωση γίνει στο aιδοίο ή τον πρwκτό του άλλου ατόμου μέσα στο νερό, οι κίνδυνοι παραμένουν ίδιοι.

Υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις ΣΜΝ λόγω του σeξ στο νερό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να κολλήσεις ΣΜΝ πρέπει είτε να κάνεις σeξ, είτε να έρθεις σε επαφή με το δέρμα του άλλου ατόμου που νοσεί ή φέρει τον ιο. Δε θα κολλήσεις τίποτα, επειδή μπήκες στην ίδια πισίνα με κάποιον που μπορεί να έχει ένα ΣΜΝ ή επειδή κολυμπήσατε στην ίδια θάλασσα. Όμως, ο κίνδυνος μόλυνσης παραμένει ειδικά στα στάσιμα νερά. Αν λοιπόν κάνεις σeξ με κάποιον σε ένα τζακούζι, είναι πιθανό το μολυσμένο νερό να εισέλθει στα γeννητικά σου όργανα και με τις εκδορές που μπορούν να προκύψουν λόγω του σeξ, τα μικρόβια να εισάλθουν πιο εύκολα στον οργανισμό σου. Πολύ πιθανόν λοιπόν να πάθεις ουρολοίμωξη, κολπίτιδα και μυκητίαση.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό;

Μπορείς ναι, αλλά μιας και οι εταιρείες που κυκλοφορούν τέτοια προϊόντα δεν τα τεστάρουν στο νερό, δεν είναι σίγουρο το πόσο μπορούν να σε προστατέψουν υπό αυτές τις συνθήκες. Επιπλέον, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις σίγουρα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη, μιας και το aιδοίο στο νερό χάνει τη φυσική του υγρασία, κάτι που αυξάνει την τριβή και κάνει πιθανότερο το σπάσιμο του προφυλακτικού. Ακόμα, το πολύ ζεστό νερό, όπως είναι σε ένα τζακούζι, μπορεί να το κάνει ακόμα πιο ευαίσθητο. Οπότε, έχε στο νου σου ότι μπορεί και να σου γλυστρίσει ανά πάσα στιγμή, για αυτό έχε δυο τρία δίπλα σου, ενώ αν μιλάμε για κολπικό σeξ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις γυναικείο προφυλακτικό που είναι πιο σταθερό.

Πως μπορείς τελικά να κάνεις σeξ στο νερό;

Αρχικά, να έχεις λιπαντικό για το κολπικό σeξ, αλλιώς εκτός του ότι μπορεί να σπάσει το προφυλακτικό μπορεί να τραυματιστείς και εσύ και δεύτερον ότι είναι πολύ πιθανό να γλυστρίσεις, ειδικά αν το δοκιμάσεις σε μπανιέρα με λιπαντικό. Αν θέλεις να είσαι πιο safe, κάνε προκαταρκτικά μέσα στο νερό και συνέχισε κάπου στεγνά τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 427 / position2: 1028
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb