ΜΟΔΑ

Το φόρεμα από τα Massimo Dutti που όλες θέλουν να βάλουν

Είναι βγαλμένο από παραμύθι και ταυτόχρονα τόσο σύγχρονο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το φόρεμα από τα Massimo Dutti που όλες θέλουν να βάλουν
Photo via Massimo Dutti

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι ζέστες σιγά σιγά αρχίζουν να πιάνουν. Πλέον χρειάζεσαι πιο ελαφριά και πρακτικά ρούχα, ειδικά αν δουλεύεις και ζεις στην πόλη, οπότε ψάχνεις τις πιο αέρινες, αλλά και στιλάτες επιλογές για να σωθείς.

Τα Massimo Dutti φαίνεται ότι έχουν την πιο ώραια και εκλεπτυσμένη πρόταση για να ντύσουν το φετινό σου καλοκαίρι, είτε θέλεις να πηγαίνεις στο γραφείο, είτε να βγαίνεις με τις φίλες σου για ποτά το βράδυ.

Ο λόγος για το υπέροχο φυστική φόρεμα που μπορείς να βρεις τόσο on line, όσο και στα καταστήματα της αλυσίδας, το οποίο θυμίζει μεν παραμύθι, είναι όμως το σύγχρονο και θα σε μεταμορφώσει σε μια θεά.

Μάλιστα το πράσινο χρώμα και οι αποχρώσεις του δείχνουν να είναι στην μόδα το φετινό καλοκαίρι, με όλα τα it girls να το αναδεικνύουν στο Instagram μέσα από τα outfits τους.

Το μίντι φόρεμα με τις spaghetti τιράντες, το τετράγωνο ντεκολτέ και το κόψιμο φούστας των 50s, είναι το πιο κουλ, σeξι και άνετο φόρεμα της σεζόν, ενώ αν σου αρέσει να δείχνεις πλάτη, τότε είναι η ιδανική επιλογή  για εσένα. Μάλιστα μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με τα αγαπημένα σου sneakers, όσο και με τα σανδάλια σου για πιο κυριλές εμφανίσεις.

Photo via Massimo Dutti

Photo via Massimo Dutti

Photo via Massimo Dutti

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 447 / position2: 833
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb