Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Έτσι θα κάνεις μια σχέση από απόσταση να πετύχει

Θέλει υπομονή, πολύ επικοινωνία και πάνω από όλα διάθεση

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 05, 2021

Έτσι θα κάνεις μια σχέση από απόσταση να πετύχει
Φωτογραφία από τον χρήστη Jhosua Rodríguez στο Pexels

Η σχέσεις από απόσταση σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, ειδικά για έναν άνθρωπο που έχει να διαχειριστεί θέματα ανασφάλειας και εμπιστοσύνης. Άλλωστε αν τα αισθήματα του ζευγαριού δεν είναι δυνατά δε θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.

Αν όμως αποφασίσεις να κάνεις σχέση από απόσταση ή είσαι ήδη σε κάτι αντίστοιχο, τότε υπάρχουν κάποιες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να την κρατήσεις με όμορφο τρόπο.

Να μιλάτε αρκετά

Αν δεν μιλάτε πολύ σε τέτοιες συνθήκες τότε γιατί είστε μαζί; Αφού δεν βλέπεστε συχνά, η επικοινωνία σας βασίζεται στις συζητήσεις σας. Είναι το βασικό θεμέλιο για μια σχέση εξ'αποστάσεως, οπότε ό,τι πρόγραμματα και  να έχετε, πρέπει να βρίσκεται χρόνο για το μεταξύ σας, όπως θα κάνετε και σε μια σχέση από κοντά.

Από κοντά

Πρέπει να βρίσκεστε και από κοντά, γιατί αλλιώς πως θα χαρείτε τη σχέση σας; Τι πιο όμορφο άλλωστε από το να έχετε τις αναμνήσεις σας όταν θα είστε χωριστά. Αυτό που κρατά μια τέτοια σχέση άλλωστε είναι οι αναμνήσεις και η επικοινωνία.

Θα μείνετε μαζί

Κάποια στιγμή θα πρέπει να έχετε ένα κοινό πλάνο συγκατοικήσης, από το στιγμή που είστε καλά και κρατάτε όλο αυτό για να είστε όντως μαζί κάποια στιγμή. Αυτό θα είναι άλλωστε και το μεγαλύτερο κίνητρο για να κρατήσετε μια τέτοια σχέση.
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb