ΜΑΛΛΙΑ

Ρωτήσαμε την hairstylist Joan Meth για τα εύκολα χτενίσματα του καλοκαιριου

Είναι 5 και μπορείς να τα κάνεις μόνη σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ρωτήσαμε την hairstylist Joan Meth για τα εύκολα χτενίσματα του καλοκαιριου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι έχουμε άλλη διάθεση και αναζητούμε συνεχώς νέα χτενίσματα για να ταιριάζουν με το ανάλαφρο look μας και το μαύρισμά μας. Ρωτήσαμε την Joan Meth (@joanmeth), ιδιοκτήτρια του χώρου Joan Meth Beauty House, να μας πει ποια είναι τα 5 εύκολα χτενίσματα του καλοκαιριου.

Όπως μας λέει, το καλοκαίρι λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας πιάνουμε συνεχώς τα μαλλιά μας κότσο. Ωστόσο, μπορούμε να έχουμε πιο δημιουργικά χτενίσματα και να τα κάνουμε μόνες μας, χωρίς να χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κομμωτή στις διακοπές.

Τα ευκολα χτενισματα που μπορεις να κανεις μονη σου:

Πλεξούδα με μαντήλι

Κάνε μια χαμηλή αλογοουρά τα μαλλιά σου και δέσε το αγαπημένο σου μαντήλι πάνω από το λαστιχάκι, στη συνέχεια χώρισε την αλογοουρά σε 3 ίσα μέρη και πλέξε μια απλή πλεξούδα μαζί με το μαντήλι σου.

Χαμηλό σινιόν

Ο χαμηλός κότσος είναι πάντα chic και μας βοηθά να μην ζεσταινόμαστε. Αν θέλεις να του δώσεις ένα twist, μπορείς να συνεχίσεις το προηγούμενο χτένισμα με το μαντήλι. Τυλίγεις την πλεξούδα σου και την στερεώνεις με 2-3 φουρκέτες ώστε να δημιουργηθεί ένας κότσος και φαίνεται έτσι και το μαντήλι.

Hair Claws

Τα χτενίσματα με Hair Claws (τα γνωστά σε όλες μας κλάμερ), είναι hot για το φετινό καλοκαίρι. Μπορούν να σου αναβαθμίσουν το style και να φορεθούν απο το πρωί ως το βράδυ. Στριφογύρισε όλα τα μαλλιά μαζί, σηκώνοντας τα σιγά σιγά προς τα επάνω δημιουργώντας έτσι μια “μπανάνα” και στην συνέχεια πιάσε τα όλα μαζί με ένα μεγάλο hair claw. 

Half Up

Το απόλυτο trend της εποχής και αγαπημένο των celebrities, είναι τα μαλλιά πιασμένα μισά σε αλογοουρά με έναν ελαφρύ κυματισμό στις άκρες. Χτένισε τα μαλλιά σου πολύ καλά, χρησιμοποίησε ένα κερί για γυάλισμα και λείο αποτέλεσμα, πιάσε τα μισά σε αλογοουρά και με μια συσκευή hair styling (πρέσα, ψαλίδι για μπούκλες ή ακόμα και ρόλεϊ ) κάνε τα υπόλοιπα κυματιστά. 

Πλεξούδες

Οι πλεξουδες δεν είναι ποτέ out of fashion και φοριούνται με χιλιάδες τρόπους αρκεί να έχεις φαντασία! Το πιο trendy φρέσκο look για φέτος, είναι οι δύο πλεξούδες δεξιά και αριστερά στο πρόσωπο. Το έχουν λατρέψει οι Hailey Bieber και Dua Lipa.

Extra tip: Εκτός απο τις 2 πλεξούδες, κάνε τα υπόλοιπα μαλλιά (νωπά προς στεγνά), το βράδυ άλλες 3 πλεξούδες και το πρωί που θα τα λύσεις, θα έχεις και υπέροχα beach waves χωρίς να έχεις βάλει καθόλου θερμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb