ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 τρόποι για να επιτευχθεί ο πολλαπλός οpγασμός

Χωρίς εξαιρέσεις, όλες οι γυναίκες μπορούν ανατομικά να έρθουν σε πολλαπλούς οpγασμούς
Από το NEWSROOM
5 τρόποι για να επιτευχθεί ο πολλαπλός οpγασμός
@kaitlynzuverink via Twenty20

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χωρίς εξαιρέσεις, όλες οι γυναίκες μπορούν ανατομικά να έρθουν σε πολλαπλούς οpγασμούς κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η δρ. Barbara Bartlik, καθηγήτρια ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή Weill του πανεπιστημίου Cornell στη Νέα Υόρκη.

Γιατί όμως είναι τόσο σπάνιος; Η Bartlik λέει πως αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους. Οι πιο βασικοί είναι η διάθεση και ο χρόνος. Είναι πολλά τα ζευγάρια που δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στη σeξουαλική επαφή, που συνήθως γίνεται αυτόματα και μηχανικά. Και τα προβλήματα που συναντά κάποιος στην καθημερινότητα, μειώνουν τη σeξουαλική επιθυμία.

Από την άλλη, πολλές γυναίκες είναι ικανοποιημένες με τον έναν οpγασμό. Έτσι δεν επιδιώκουν περισσότερους, πόσο μάλλον, έναν πολλαπλό.

Ο πολλαπλός οpγασμός όσο περίπλοκος κι αν είναι στην πράξη, είναι ακριβώς το αντίστροφο στην θεωρία. Πρόκειται για μια σειρά οpγασμών που συμβαίνουν σε διαδοχική σειρά και μπορεί να συμβεί μόνο στις γυναίκες. Οι γυναίκες δεν χρειάζονται χρόνο επαναφοράς μετά την εκσπeρμάτιση, όπως χρειάζεται ο άνδρας, κι έτσι μπορούν να ανταποκριθούν σε συνεχόμενη διέγερση, είτε κλeιτοριδική, είτε κολπική.

Σύμφωνα λοιπόν με την δρ. Bartlik, οι γυναίκες είναι ικανές να διδάξουν τους εαυτούς τους να έχουν πολλαπλούς οpγασμούς. Και γι’ αυτό έχει 5 προτάσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη στη σeξουαλική επαφή

Επιδοθείτε σε πολλά προκαταρκτικά παιχνίδια και επιβραδύνετε τις κινήσεις σας. Τα προκαταρκτικά πρέπει να εστιάζουν κυρίως στην διέγερση της κλeιτορίδας, ώστε να επιτευχθεί πιο εύκολα ο πολλαπλός οpγασμός.

Χρειάζεται εξάσκηση

Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, χρειάζεται προπόνηση. Και μόνη σας και με τον σύντροφό σας. Αφεθείτε στην φαντασίωση σας και κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για ερεθίσετε το σώμα σας. Χρησιμοποιήστε λιπαντικό για να διεγείρετε ολόκληρη την περιοχή των γεννητικών οpγάνων, εστιάζοντας στην κλeιτορίδα και τον κόλπο.

Μάθε το σώμα σου

Για να έχεις πολλαπλό οpγασμό, θα πρέπει πρώτα να έχεις τουλάχιστον ένα τις περισσότερες φορές. Κι αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα εντοπίσεις ευκολότερα τα σημεία που σε ερεθίζουν, αλλά και εκείνα που δεν έχουν καμία επίδρασή πάνω σου. Πρόκειται για ένα βασικό θεμέλιο της σeξουαλικής πράξης.

Να είσαι ξεκούραστη

Η ικανότητα του πολλαπλού οpγασμού είναι ανάλογη με την ποιότητα το ύπνου. Αν υπάρχει έλλειψη, τότε περιορίζεται. Μετά τον οpασμό οι γυναίκες αισθάνονται μια χαλάρωση, που μπορεί να τις κάνει να κοιμηθούν. Αν είστε όμως ξεκούραστες, μπορεί να μην ανταποκριθείτε στον πειρασμό του ύπνου και να συνεχίσετε προς την απόλαυση ενός ακόμα οpγασμού. Οι περισσότερων…

Μετά τον πρώτο, οι επόμενοι έρχονται πιο εύκολα

Ο πρώτος οpγασμός, μπορεί να πάρει από 10 έως και 15 λεπτά. Αλλά ο δεύτερος μπορεί να συμβεί μέσα σε 5 λεπτά, ενώ ο τρίτος ακόμα και μέσα σε 2 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
12 / position1: 779 / position2: 1336
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb