ENTERTAINMENT

YFSF: Ποια είναι η Τάνια Μπρεάζου που κέρδισε στον τελικό

Πώς θα γιορτάσει τη νίκη, τι θυμάται από το show και τι ετοιμάζει

Δημοσίευση ΜΑΙ 31, 2021
YFSF: Ποια είναι η Τάνια Μπρεάζου που κέρδισε στον τελικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τάνια Μπρεάζου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του «Your Face Sounds Familiar All Star», καθηλώνοντας και στον τελικό με ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ως Celine Dion.

Η Τάνια Μπρεάζου, ένα μοναδικό ταλέντο με υπέροχη φωνή και σκηνική παρουσία, έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου μοναδικά acts και δυνατές ερμηνείες. Στο μεγάλο τελικό συγκλόνισε ερμηνεύοντας το «My Heart Will Go On», μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιτυχίες και ορόσημο στη σπουδαία καριέρα της Celine Dion.

Οι on stage εμφανίσεις της συνδυάζουν την κρυστάλλινη φωνή της και την «εκρηκτική» σκηνική της παρουσία. Στο ενεργητικό της έχει συνεργασίες με την Πάολα και την Τάμτα, ενώ τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή συνεργάτιδα του Αντώνη Ρέμου, τόσο σε νυχτερινά κέντρα, όσο και σε συναυλίες. Σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσει το νέο της single με τίτλο «Ακατάλληλες Σκηνές», που θα κυκλοφορήσει, μαζί με music video, από την Panik Records.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Δεν γιόρτασα τη νίκη μου ακόμα... Σε μερικές ημέρες, όμως, έρχεται η μητέρα μου από το εξωτερικό, οπότε θα το γιορτάσουμε μαζί. Όταν οι δικοί μου το έμαθαν δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα και πολλά μηνύματα για να μου εκφράσουν τη χαρά και την αγάπη τους. Βέβαια, δέχθηκα και παρά πολλά μηνύματα από τον κόσμο στα social media, τα οποία με συγκίνησαν τρομερά και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, τη στήριξη και τη θετική ενέργεια που μου δίνουν", είπε.

Tι ξέρουμε για αυτήν:

  • Η Τάνια Μπρεάζου γεννήθηκε στη Ρουμανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 2 ετών.
  • Μέχρι τα 9 της χρόνια έμεινε στην Κρήτη και μετά μετακόμισε στη Ρόδο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα της.
  • Είναι μοναχοπαίδι.
  • Είναι 23 ετών
  • Ο πατέρας της που είναι ερασιτέχνης μουσικός την προέτρεψε να ασχοληθεί με το τραγούδι καθώς ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε το ταλέντο της κόρης του.
  • Η Τάνια Μπρεάζου πήρε υποτροφία από το Μελάνθειο Ωδείο Ρόδου
  • Σπούδασε Βυζαντινή Μουσική.
[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 493 / position2: 1045
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb