Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Έτσι θα καταλάβεις αν είσαι σε φάση να αρχίσεις ξανά το φλερτ

Τα σημάδια που θα σου δείξουν αν είσαι ή όχι έτοιμη για να βγεις ξανά στο κυνήγι του έρωτα μετά από έναν χωρισμό

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 21, 2021

Έτσι θα καταλάβεις αν είσαι σε φάση να αρχίσεις ξανά το φλερτ
Φωτογραφία από τον χρήστη Gabriel Pompeo στο Pexels

Πόσο σίγουρη είσαι ότι έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου και μπορείς  πλέον να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση;

Αν όλοι γύρω σου φλερτάρουν και εσύ δεν ξέρεις αν θέλεις ή όχι να μπει σε αυτό το τριπάκι γιατί μπορεί να είχες μια δύσκολη σχέση που να τελείωσε μόλις ή να φοβάσαι ότι σου έχουν μείνει τραύματα από παλιές εμπειρίες και μπορεί να τα βγάλεις στον επόμενο. Όπως και να έχει, τα παρακάτω σημάδια θα σου δείξουν αν είσαι πραγματικά έτοιμη για να βγεις και πάλι στον στίβο του φλερτ.

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ; Αν αυτό συμβαίνει, τότε καλύτερα να πάρεις τον χρόνο σου, όσο χρειαστεί, μέχρι να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Πρέπει να κλείνεις τα κεφάλαια για να πηγαίνεις παρακάτω.

ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; Μήπως δε νιώθεις ήρεμη μέσα σου; Θεωρείς ότι δεν είσαι ωραία ή έξυπνη και γενικά είσαι στα κάτω σου; Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να σε αγαπήσεις ξανά και όταν θα είσαι καλά θα δεις ότι θα σου βγει να φλερτάρεις πάλι.

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ;  Για να μπορέσεις να γνωρίσεις ένα νέο άτομο θα πρέπει να έχεις κλείσει με το παλιό. Αν εσύ δεν ψάξεις να δεις τι πήγε στραβά στη σχέση και χώρισες, είτε έφταιγες, είτε δεν έφταιγες, θα είναι σαν να κλείνεις τα μάτια στο πρόβλημα και άρα δε θα μπορείς πάλι να προχωρησεις.

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ; Το φλερτ δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα οδηγήσει και σε σχέση. Άλλο το να παίζεις και άλλο το να κάνεις νέα γνωριμία και να το πας σε κάτι πιο συναισθηματικό και σταθερό. Αν δεν είσαι έτοιμη για σχέση, μην την κάνεις.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ; Όταν βλέπεις σημάδια που σου κλωτσάνε μην κλείνεις τα μάτια, γιατί μόνο έτσι θα σωθείς και δε θα πληγωθείς ξανά. Επομένως έχει ανοιχτές της κεραίες σου και πορεύσου έτσι.

ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΗΔΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ; Ξεκόλλα από το παρελθόν, βάλε τα καλά σου και βγες με το πρόσωπο για να περάσετε καλά.
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb