ENTERTAINMENT

Το post της Bella Hadid που προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων

Σφοδρές αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η απόφαση τoυ μοντέλου να συμμετάσχει σε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το post της Bella Hadid που προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συμμετοχή της Bella Hadid στην πορεία υπέρ των Παλαιστινίων, αλλά και οι διαστάσεις που πήρε λόγω της αιμοφιλίας της, ενόχλησαν σίγουρα το Ισραήλ, το οποίο και απάντησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

«Όταν διάσημοι όπως η Bella Hadid καλούν να πεταχτούν οι Εβραίου στη θάλασσα, ουσιαστικά καλούν να καταργηθεί το Κράτος του Ισραήλ. Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι ένα ισραηλινο-παλαιστινιακό ζήτημα. Αυτό θα έπρεπε να είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα. Ντροπή σας» αναφέρει η ανάρτηση.  

Η Hadid ενώνει τη φωνή της με τις διεθνείς διαμαρτυρίες υπέρ των Παλαιστινίων. Το διάσημο μοντέλο, παλαιστινιακής και ολλανδικής καταγωγής, πήρε μέρος σε διαδήλωση στη Νέα Υόρκη. H ίδια εμφανίστηκε φορώντας παλαιστινιακή μαντήλα για να διαμαρτυρηθεί για τους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Γάζα. Πέρα από σχετικές αναρτήσεις που έκανε στα social media, το διάσημο μοντέλο ενώθηκε με το πλήθος που συμμετείχε σε πορεία στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να εκφράσει την υποστήριξή της στον παλαιστινιακό λαό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 221 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb