ENTERTAINMENT

Aυτοί οι celebrities δεν είναι τόσο πλούσιοι όσο νομίζεις

Κακή διαχείρηση, κακές επιλογές, ένα σωρό λόγοι που μπορούν να σε αφήσουν άφραγκο...
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Aυτοί οι celebrities δεν είναι τόσο πλούσιοι όσο νομίζεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον κόσμο της showbiz όπου ένα πρωί ξυπνάς και έχεις στο τραπεζικό σου λογαριασμό εκατομμύρια, μπορείς κάλλιστα να τα χάσεις το ίδιο εύκολα. Κακή διαχείρηση, κακές επιλογές, ένα σωρό λόγοι μπορούν να αδειάσουν το πορτοφόλι σου. Δείτε τρεις τέτοιες περιπτώσεις, παρακάτω.

Kelly Rutherford

Αφού πρωταγωνιστήσατε στην τηλεοπτική σειρά Gossip Girl, θα υποθέτετε ότι η Kelly Rutherford θα ζούσε πλουσιοπάροχα, σωστά; Λάθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία της είναι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια. Αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που είχε στον τραπεζικό λογαριασμό της....

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Rutherford (@kellyrutherford)

Η Rutherford έχασε μεγάλο ποσό χρημάτων κατά τη διάρκεια μιας εξαετούς μάχης επιμέλειας για τα παιδιά της. Ενας δικαστής παραχώρησε πλήρη επιμέλεια στον γερμανό πρώην σύζυγό της, τον Daniel Giersch, με την Rutherford να επιτρέπεται να επισκέπτεται μόνο τα παιδιά στη Γαλλία και το Μονακό, ανέφερε το Daily Mail το 2015. Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα δικαστικά έξοδα της Rutherford ανέρχονταν περίπου στα 1,4 εκατομμύρια δολάρια!

Lindsay Lohan

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που οι μέρες της δόξας ως αστέρι της Disney και η επιτυχία του box office των Mean Girls είναι πολύ πίσω της, η Lindsay Lohan εξακολουθεί να φαίνεται να περνάει ζάχαρη, κάνοντας διακοπές στη Μεσόγειο όταν δεν ζει στο Λονδίνο - μία από τις πιο ακριβές πόλεις του κόσμου. Δεν έχουμε ιδέα πώς τα καταφέρνει όλα αυτά έχοντας πλέον περιουσία με καθαρή αξία μόλις 500.000 $. Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η Lohan έφτασε κοντά στην πτώχευση, αλλά πόζαρε για το Playboy και παραχώρησε μια σειρά συνεντεύξεων στην Oprah (φυσικά επί πληρωμή).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Ακόμα, με μόνο μισό εκατομμύριο δολάρια στο όνομά της και μια καριέρα υποκριτικής που κρέμεται από μια κλωστή (πόσα χρόνια έχουμε να τη δούμε να παίζει;), δεν είμαστε σίγουροι για πόσο καιρό η ηθοποιός μπορεί να συνεχίσει να ζει μέσα στη χλιδή!

Chris Tucker

Μετά την επιτυχία των box-office των Rush Hour 2 και Rush Hour 3, ο Chris Tucker ήταν ο υψηλότερος αμειβόμενος ηθοποιός στο Χόλιγουντ. Σταμάτησε να πληρώνει φόρους και χρωστούσε πάνω από 14 εκατ. δολάρια! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ctuckerworld (@christucker)

Ο Tucker τακτοποίησε τελικά το φορολογικό του χρέος, σύμφωνα με το CNN. Επέστρεψε στην κωμωδία και έπαιξε το ρόλο του καλύτερου φίλου του Bradley Cooper στο βραβευμένο με Όσκαρ Silver Linings Playbook. H περιουσία του ανέρχεται σε μόλις 3 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 317 / position2: 3052
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb