SKIN CARE

Γιατί η Kate Middleton χρησιμοποιεί flannel για τον καθαρισμό του προσώπου της;

Το οικονομικό beauty hack της Δούκισσας του Κέιμπριτζ
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Γιατί η Kate Middleton χρησιμοποιεί flannel για τον καθαρισμό του προσώπου της;
@_kate_middleton_royal

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kate Middleton σε κάθε της εμφάνιση μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως διατηρεί την επιδερμίδα της τόσο φωτεινή και ενυδατωμένη. Όπως μάθαμε από τη make up artist της, το beauty hack της Δούκισσας του Κέιμπριτζ είναι πολύ οικονομικό. Χρησιμοποιεί flannel για τον καθαρισμό του προσώπου της. 

Τι ειναι το flannel;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το flannel για τον καθαρισμό πρόσωπου δεν είναι κάτι νέο. Πρόκειται για ένα κομμάτι υφάσματος, το οποίο μπορούμε να βρούμε σε αρκετές εταιρείες ομορφιάς. Όπως δήλωσε η Arabella Preston, makeup artist της Kate Middleton και συνιδρύτρια της σειράς skincare Votary στο “The Cut”, είναι απαραίτητο για τον καθαρισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VOTARY | Plant Oil Skincare (@votarylondon)

Γιατι να χρησιμοποιησεις flannel στον καθαρισμο προσωπου;

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ρουτίνας, που θέλουμε να καθαρίσουμε πολύ καλά το πρόσωπό μας από τους ρύπους, τη λιπαρότητα και το make up, αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, το double cleansing είναι απαραίτητο για να απομακρύνουμε από το δέρμα μας όλα αυτά που φράζουν τους πόρους, καθώς αν δεν είναι καθαρό το πρόσωπο, τα προϊόντα (serums, κρέμες) που θα εφαρμόσουμε στη συνέχεια, δεν θα είναι αποτελεσματικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΟ οδηγός της αρχάριας στο Double Cleansing ΜΑΡ 24, 2021

Όταν απλώσεις το balm, ή το καθαριστικό προσώπου σου, μπορείς να το αφαιρέσεις με ένα βρεγμένο με λίγο χλιαρό νερό, flannel. Χρησιμοποιώντας το flannel ως ένα από τα βήματα της αφαίρεσης του μακιγιάζ, θα δεις ότι αφαιρείται καλύτερα. Επιπλέον, σου προσφέρει μια ελαφριά απολέπιση, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇬🇧THE DUCHESS OF CAMBRIDGE🇬🇧 (@duchessofcambridge_catherine)

Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στη χρήση, καθώς πρέπει να το κάνεις με απαλές κινήσεις και όχι απότομες. Επιπλέον, δε μπορείς να το χρησιμοποιείς αν δεν το έχεις πλύνει καλά, γιατί έτσι θα μεταφερθούν τα βακτήρια στο πρόσωπό σου και θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Αν θέλεις να το εντάξεις στη ρουτίνα σου, καλό θα ήταν να αγοράσεις περισσότερα από ένα και να τα πλένεις μόλις τα χρησιμοποιήσεις μια φορά.

Προτεινομενο προϊον:

The Body Shop-  Luxury Facial Flannel

Βρες το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 157 εβδομάδες
Ο οδηγός της αρχάριας στο Double Cleansing
Τι είναι και πότε πρέπει να το κάνεις;
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb